torstai 2. heinäkuuta 2015

Uutta myymälässä!Hei ja ihanaa aurinkoista torstaita kaikille !
Jälleen kerran yllätyin iloisesti kun saavuin töihin, nimittäin ollaan saatu aivan huippuja uusia juttuja myymälään! Meillehän saapuu viikottain uutta tavaraa ja on kiva aloittaa päivä tutustumalla uusiin tuotteisiin. Ja on kiva myös päästä esittelemään uutuudet blogin puolella :)
Pjur-tuotteita meillä on ollut myynnissä liikkeessä aiemminkin. Nyt tämä tuoteperhe on kuitenkin saanut lisäystä ihan loistavista tuotteista. Kaikkia uusia Pjur-perheen tuotteita en ala tässä postauksessa esittelemään, mutta esittelen muutamia :) Pjur Woman Nude -liukuvoide herätti huomioni ja pääsee varmasti testiin pian. Tämä lisäaineeton,  hellävarainen liukuvoide on suunniteltu etenkin naisia ajatellen. Liukuvoide ei sisällä lainkaan ylimääräisiä ainesosia joten kyseessä on erittäin puhdas liukuvoide. Dermatologisesti testattu eikä sisällä lainkaan glyseriiniä, parabeeneja eikä öljyä. Etenkin herkkäihoisten kannattaa pistää muistiin tämä liukuvoide.

Toinen Pjurin tuote mistä tämä tyttö innostui oli Pjur Gel -liukuvoide. Pjur Gel on täyteläisempi ja paksumpi silikonipohjainen liukuvoide. Tuote sopii kokovartalolle, eli sillä hoituu sekä vartalon hieronta että intiimialueiden liukastaminen. Tässä tuotteessa liukkaus pysyy eikä liukuvoide kuivahda kesken kaiken! Silikonipohjaisten liukkareiden ystävänä myös tämä lähtee testiin varmasti pian!

Pjur His&Hers -setti on loistava lahjaidea pariskunnille! Setissä on mukana omat energisoivat ja stimuloivat liukuvoiteet molemmille. Miehille suunnatussa liukuvoiteessa on ginkgoa eli neidonhiuspuuta jota on käytetty vuosituhansien ajan aasialaisessa lääketieteessä. Ginkgoa antaa lisää energiaa ja voimaa. Naisille suunniteltu liukuvoide taas sisältää ginsengiä joka lisää intiimialueen verenkiertoa ja antaa lisää herkkyyttä. Liukuvoide myös kihelmöi upealla tavalla.
Uusina valikoimaamme ovat tulleet myös nuolentalaput, kuukupit ja naisten kondomit. Lateksittomat Pasanten nuolentalaput  ovat erittäin ohuita liinoja jotka laitetaan kumppanin sukupuolielinten tai anaalin päälle ja näin suojaudutaan erilaisilta infektioilta. Hygienia kannattaa pitää aina mielessä! Belladot Evelina kuukuppi on uusi tulokas jota on kuitenkin paljon kyselty valikoimiimme. Kuukuppi on nimensä mukaisesti kupin muotoinen kuukautissuoja. Kuukautisvuoto kerääntyy kuppiin ja kuppi tyhjennetään muutamia kertoja vuorokaudessa. Kuppi on hygieninen koska se ei haudo, hankaa eikä hiosta. Kuppi on hyvä valinta herkille sillä se ai aiheuta hiivatulehduksia tai kuivata limakalvoja kuten siteet ja tamponit. Kuukuppi on myös taloudellinen ja ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille siteille ja tamponeille. Pasante Female kondomi on naisten tarpeisiin suunniteltu kondomi. Se on lateksiton ja johtaa näin ollen lämpöä paremmin.  Turvallinen kondomi joka suojaa sukupuolitaudeilta ja epätoivotulta raskaudelta.


Tälläisiä uusia juttuja myymälöissä :) Tulipas aika pitkä teksti, toivottavasti joku jaksaa lukea! Muistakaa lauantaina Tuusulan suunnilla liikkuvat että Päämajassa järjestetään erotiikka-ilta. Tapahtuma alkaa klo. 22.00 ja me olemme paikalla puoli kahteen asti. Varmasti mukava ja villi ilta tiedossa! ;)


Hauskaa, upean lämmintä ja aurinkoista päivää kaikille <3<3:llä Saga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti