maanantai 2. marraskuuta 2015

LasisauvatLasisten dildojen käyttö on viimeaikoina yleistynyt, kun yhä useammat löytävät lasisauvan tuomat ilot. Lasi antaa täysin erilaisen ulottuvuuden dildojen saralla. Tästä syystä monet vannovatkin lasisauvan nimeen! 

Laadukkaimmat sauvat ovat käsin puhallettuja, aitoa käsityötä. Tästä syystä jokainen kappale on uniikki. Pyrex-lasista eli boorisilikaattilasista valmistetut dildot ovat huippulaatuisia. Niissä ei ole turhia saumoja, eikä tarvitse pelätä niiden rikkoutuvan sisääsi. Laadukkaasta lasista valmistettu sauva on erittäin pitkäikäinen, se voi olla toimiva vielä silloinkin kun omistaja ei! Koska se kestää niin kauan, sen hinta-laatusuhde on huikea.

Kaikki lelut tarvitsevat ansaitsemaansa hoitoa, myös lasisauvat. Lasiset dildot ovat kuitenkin erityisen helppo puhdistaa. Ne voi vaikka laittaa astianpesukoneeseen! Lasi on täysin allergisoimaton materiaali, joten se sopii herkimmällekin iholle.

Käyttäjien suosikkiominaisuuksia lasisauvassa on sen lämpötilan muuntelumahdollisuudet. Sauvan voi laittaa hetkeksi mikroon tai pakastimeen. Myös kuuman tai kylmän veden alla pitäminen muuttaa sauvan lämpötilaa haluttuun suuntaan. Lämmin sauva on miellyttävä käyttää ja tuo aidon tunteen peniksestä. Kylmä sen sijaan antaa uudenlaisen kiihottavan tuntemuksen. Jääkylmä lasi vasten ihoa ja sisällä vaginassa on käyttäjien mukaan upean kutkuttava tunne.
 
Muotoilu on toinen ylistetty ominaisuus lasisauvoissa. Ne ovat erityisen hyviä g-piste stimulaattoreita, ja usein niitä voi käyttää molemmin päin! Jotkut sauvat ovat hurmaavan sileitä, mutta monissa on myös erilaisia nystyröitä. Lasi on materiaalina sellainen, ettei sen kanssa tarvitse läträtä liukuvoiteella. Usein pieni määrä on riittävä, Lopuksi sanottaneen vielä, että lasiset dildot ovat paitsi laadukkaita ja tuntuvat hyvältä, mutta ovat myös erityisen kauniita esineitä! Jotkut laittavat niitä jopa esille kotiinsa! Tule siis hakemaan omasi Punaisesta Kuusta! Meillä on useita eri muotoisia kaunokaisia. Tervetuloa shoppailemaan ja ihanaa joulun odotusta!

- Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti