keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen on jo ovella!

Moikka!

Päivät pitenee ja kesä lähestyy, vihdoinkin. Aamulla mietin töihin kävellessä, että miten ihminen voikaan pitää työstään näin paljon. Onhan tämä pari kuukautta ollut ihan huikeeta ja uusien asioiden oppiminen on ollut tosi palkitsevaa. Verkkokauppa oli se pahin painajaiseni, mutta nyt alkaa sekin jo sujumaan! Ensi viikolla minut löytää keskiviikkona ja torstaina Vantaan myymälästä. :)





Viime vuorossa silmään pisti heti ovesta sisälle astuessa, että meillä täällä Hämeenlinnan myymälässä on alkanut tavarat ja hyllyt etsimään uusia paikkoja. Meinasi mennä sormi suuhun asiakkaiden kysyessä tiettyjä tuotteita, kun ei kaikkea löytynytkään enää sieltä missä niiden on tottunut olevan.
Positiivista on kuitenkin, että nyt saa oman silmän mukaan järjestellä tuotteita hyllyihin eikä hommat lopu varmasti kesken!




Meillä on myös ihania pääsiäistarjouksia, yllätä kumppanisi suklaamunien sijaan esimerkiksi ihanalla remote jump egg-värinäkuulalla tai bunny-helmisauvalla! Pääsiäisenä on poikkeukselliset aukioloajat, olkaahan tarkkana ettei tule jäätyä lukitun oven taakse seisomaan. ;)



 















                                                                       
                                                                          -Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti