keskiviikko 30. elokuuta 2017

Syyskuusta

Moikkamoi! Elokuun viimeisiä viedään ja pian on jo syyskuu. Ei muuten haittaa syksyihmistä yhtään, lempivuodenaikani 💗 Kuten nyt ainakin innokkaimmat lukijat ovat huomanneet, niin meillä Punaisessa Kuussa on henkilökunta vaihtumassa aika tehokkaasti. Saga jo lähtikin Vantaalta ja minä olen myös siirtymässä kohtapuoliin syrjään Hämeenlinnasta. Uuden myymälävastaavan Suvin voi jo nyt tavata täällä sillointällöin ja hän siis tulee tilalleni toistaiseksi :) Näistä asioista lisää myöhemmin..

Verkkokaupan puolella on ollut nyt kuukausittain vaihtuvia etuuksia, joista motivoituneina nyt myös myymälöihin tehtiin oma kampanja syyskuun ajaksi:



 Avatakseni tätä tarjousta hieman: jos ostostesi loppusumma on esimerkiksi 28,95€ tarjoamme sinulle liukuvoiteen hintaan 1,05€ jolloin ostostesi kokonaissummaksi tulee yht. 30€. Tai jos ostoksesi ovat esim. 22,55€ tarjoamme liukkarin hintaan 2,45€ jolloin kokonaissummaksi tulee 25€. Jokatapauksessa liukuvoide on aina edullisempi kuin erikseen ostettuna! :)

Syksy on mielestäni nimenomaan sitä aikaa kun käperrytään iltaisin telkkarin ääreen ja poltellaan tunnelmallisia kynttilöitä samalla. Tänä syksynäkin telkkarista alkaa niin monta uutta sarjaa tai tuotantokautta, ettei edes tiedä missä välissä niitä kaikkia ehtisi seuraamaan 😃


TV-tarjonnan vastaiskuksi voi nauttia omavalintaisesta elokuvasta juuri silloin kuin itselle sopii. Nämä juonelliset pariskuntaelokuvat sopivat nimensä mukaisesti yhdessä katsottavaksi ja miksi ei myös ihan yksinkin :) Suosittelemme!

Leffojahan meiltä löytyy ihan laidasta laitaan ja monen kategorian alta. Jokaiseen mieltymykseen taatusti sopivia. Halvimmillaan meiltä saa ostettua dvd-elokuvia hintaan 5€/kpl. Tervetuloa sateisen päivän piristykseksi tekemään löytöjä ja ostamaan katseltavaa 🌂


Mukavaa alkusyksyä toivotellen Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti