tiistai 9. toukokuuta 2017

Uutuuksia ja äitienpäiväideoita

Moikka ja mukavaa tiistaita! Kuten viimeksi lupailin, niin nyt pääsen kirjoittelemaan muutamasta hittituotteesta, jotka ovat vasta saapuneet valikoimiimme :) Näitä kannattaa ehdottomasti harkita myös äitienpäivälahjaksi, sillä nämä ovat saavuttaneet todella kovan suosion.

Uusi (tai jotkut saattavat vielä muistaakin tämän sarjan olleen meillä muutama vuosi sitten myynnissä) vibraattorisarja Romant on vallannut hyllymme sekä Hämeenlinnassa, että Vantaalla. Allekirjoittaneelle tämä on oikeasti uusi sarja, sillä viimeksi tämän sarjan poistuessa valikoimista minä vasta palasin töihin, enkä siis päässyt perehtymään näihin.Sarja on helposti jaettavissa neljään lohkoon: lämpösensoreilla varustetut, äänisensoreilla varustetut, tavalliset ladattavat, sekä tavalliset paristokäyttöiset vibrat. Kaikkia sarjan vibraattoreita yhdistävät seuraavat ominaisuudet: ergonomiset muotoilut, kuiskauksenhiljaiset ja tehokkaat moottorit, 7 värinäohjelmaa, sekä vesitiiviys.


Olemme laittaneet myymälöihin esille mallikappaleet, joita voi tulla hipelöimään. Ladattuani mallikappaleen ja testattuani näppituntumalla sauvan erilaisia värinöitä, pystyin helposti toteamaan tämän sauvan ikäänkuin myyvän itse itsensä. Nyt on meinaan OIKEASTI tehokas vibraattorisarja ja vieläpä edulliseen hintaan.


Olettekos mahdollisesti katselleet televisiota lähipäivinä? Siellä mainostetaan Durexin uutta Intense -orgasmigeeliä, jota meiläkin on muuten kyselty valtavan paljon. Geeli saapui vihdoin myös meille ja menekki on ollut kovaa. Tutkimuksen mukaan jopa 85% naisista saavutti unelmaorgasminsa tämän geelin avulla. Geeli siis nopeuttaa ja helpottaa huomattavasti orgasmin saamista naisilla, sekä tekee orgasmeista moninverroin kovempia. Suosittelen kokeilemaan tätä myös erotiikkavälineiden kanssa 🙆

Romant-sarjaan voi tutustua myös verkkokaupassamme tästä sekä Durexin orgasmigeeliin tästä

Mukavaa viikkoa kaikille toivotelee
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti