tiistai 31. lokakuuta 2017

Heippa kaikille!

Taas yksi kuukausi on hujahtanut ohitse ja  huomenna jo käännetään kalenteri marraskuulle. Itse olen kesäihmisen lisäksi talvi-ihminen, mikäs sen ihanampaa kuin lumiset maisemat, lämmin juoma ja hyvä kirja  :)

Talvella saa ihan luvan kanssa vaan pötköttää sisällä ja tehdä enemmän kotijuttuja, poltella kynttilöitä, katsella elokuvia ja esimerkiksi antaa kumppanille rentouttavan vartalohieronnan! Monet meillä vierailleet asiakkaat kuulevat ensimmäisen kerran hierontakynttilöiden olemassaolosta, ja kyseinen tuote herättääkin melkoisen paljon ihmetystä :D Kyseessä on yksinkertaisesti kerrottuna kynttilä, jota polttamalla saat lämmintä hierontaöljyä. Toisin kuin on yleinen ennakkoluulo, kynttilä on äärimmäisen riittoisa, joten sillä hieroo erittäin monta kertaa :) Tuoksut ovat myös huumaavia, joka tuo hierontahetkeen oman silauksensa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Nyt on viikonloppuna Pyhäinpäivä, joka monelle on vapaapäivä. Me Punaisessa Kuussa halusimme tarjota asiakkaille huikeita tarjouksia Vantaan myymälässä, joten tulkaa ihmeessä hyödyntämään nämä huipputarjoukset! Hämeenlinnan pääty on suljettuna, mutta palvelemme normaalisti sekä perjantaina että maanantaina :)







Liäksi jokaiselle herkkusuulle on myymälöissämme tarjolla Kultasuklaan ihania aikuissuklaatuotteita! Kultasuklaan tuotteet ovat vain parasta laatua ja kotimaista käsityötä, sekä tietenkin suussasulavan ihania! Tässä oiva lahjaidea kumppanille, ystäville, polttareihin, piristämään joulupöytää...:)





Hyvää kuun vaihdetta kaikille ja nähdään myymälöissä!

-Suvi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti