keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Laadukkaita & Turvallisia välineitä

                                       Lumituiskuinen tervehdys täältä Hämeenlinnasta!

Pieni lumituisku ei haittaa 😊
 Ihana valkoinen talvi jatkuu ainakin toistaiseksi, vaikka taidettiin sitä vesisadettakin luvata loppuviikolle 😃 Viime viikolla saapui tänne Hämeenlinnaan uusi kuorma, jossa saapui uutuuksia sekä täydennystä hyllyihin. Käsittelen uutuuksia postauksen lopussa, varsinaisena aiheena tänään on erotiikkavälineiden, etenkin dildojen materiaalit 😊 Kyseinen aihe askaruttaa monia asiakkaitamme, sillä eri materiaalit ja niiden ominaisuudet eivät välttämättä ole entuudestaan tuttuja. Apua saa tämän postauksen lisäksi aina ihanilta ja ammattitaitoisilta myyjiltämme, joilta voitte aina kysyä apua ja neuvoja! 

                                                                      Silikoni

Otetta silikonidildojen rivistöstä :)


 Silikoni on monellle tuttu materiaali esimerkiksi keittiön puolelta, sillä nykyään valmistetaan paljon leivontavuokia sekä keittiövälineitä silikonista. Silikonia käytetään myös sisäisesti silikoni-implanttien muodossa. Silikoni onkin yksi maailman turvallisimmista materiaaleista, ollen erittäin hypoallergeeninen, turvallinen, myrkytön, hajuja keräämätön sekä kestävä materiaali. Silikoni pitää vettä eikä johda sähköä.

Silikoni joustaa materiaalina äärimmäisen hyvin, siitä saa muotoiltua monenlaista pintaa (tasaista, juomutettua ja nystyröityä). Silikoni on vahvaa ja kestävää materiaalia, joka säilyttää muotonsa erinomaisesti. Silikonidildot ovat napakoita ja kimmoisia. Ja kuten mainitsin, sopii se allergikoille (mm. kumiallergikoille) ja herkkäihoisille kaikista materiaaleista parhaiten!

Vaikka silikoni hieman kalliinpaa onkin, suosittelen panostamaan laatuun! Silikoni todellakin kestää, säilyy sellaisena kuin pitääkin eikä kerää mitään epämiellyttäviä tuoksuja itseensä.


                                                                             PVC

PVC on myös erittäin laadukas, joustava ja kimmoisa materiaali. Tuntumaltaan se on jäykempi ja napakampi verrattuna muihin materiaaleihin. Muotonsa PVC-tuotteet säilyttävät myöskin loistavasti. PVC-dildoja löytyy paljon mm. läpikuultavina, jotka ihastuttavat ulkonäöllään. Realistisen näköisiä PVC-dildoja löytyy myös, ja niistäkin pari mainitsemisen arvoista 😏

Läpikuultavia PVC-dildoja

Superlaadukas ja aidontuntuinen PVC-dildo
                                                                        

                                                               TPR/TPE


Fanta Flesh -keinoihoa on mm. tekovaginoissa
Termoplastiset elastomeerit (TPE) ja termoplastinen kumi (TPR) ovat korvanneet perinteisen kumin lähes kokonaan erotiikkavälineissä. Materiaalina ne ovat pehmeämpiä, joustavat hyvin ja niistä saa pehmemtimillä muokattua erilaisia keinoihomateriaaleja (esimekriksi Fanta Flesh ja Cyberskin). Kuten muutkin erotiikkavälinesdemme materiaalit, ovat TPR/TPE myrkyttömiä ja erittäin turvallisia. TPR/TPE -materiaaleja voi hoitaa maissi- tai perunajauhoilla, ripottele vain puhdistuksen jälkeen pintaan ja se on siinä! 😃
Joustavaa ja pehmeää TPR-materiaalia
                                                                  ABS -kovamuovi


Nimensä mukaisesti ABS -kovamuovi on kovaa muovia, jota käytetään monesti esimerksiksi värinälution pintamateriaalina. Se on kestävää, helposti puhdistettavaa, hygieenistä ja turvallista materiaalia. Fun Factoryn Vesitiivis Superkuula (joka on muuten erittäin supertehokas 👌) on erittäin hyvä esimerkki ABS-kovamuovisesta tuotteesta.


Tehokastakin tehokkaampi Vesitiivis Superkuula 💦
Kaikkien erotiikkavälineiden puhdistukseen suosittelen erotiikkavälineiden puhdistusainetta. Ne ovat halpa ja helppo tapa pitää huolta välineiden hygieenisyydestä sekä varmistaa materiaalien kestävyys hyvänä! Saippuat, tiskiaine, desinfioitiaineet tms. aineet vahingoittavat näitä materiaaleja haurastuttamalla niitä. Meiltä löydät erotiikkavälineiden puhdistusaineita sekä suihke-, vaahto- että geelimuodossa ja ne sopivat materiaaleihimme, eivätkä ne myöskään ärsytä herkkää intiimialuetta.

                                                                   Uutuuksia

Meille saapui tässä kuussa Satisfyerilta ihania uutuuksia! Monelle Satisfyer on tuttu paineaaltoklitoriskiihottimistaan, jotka ovatkin olleet yksi meidän hittituotteistamme 😊 Nyt Satisfyer on kehittänyt ylellisen G-pistesauvan, pariskuntavibraattorin sekä klitoriskiihottimen värinällä. Näissä uutuuksissä yhdistyy upeat värinät yhdistettynä tähän nautinnolliseen paineaaltotekniikkaan. Näissä kaunokaisissa on paineaaltoklitoriskiihottimet, joissa on omat säädettävät ohjelmansa sekä värinämoottori, jonka tehoja säädät myös erikseen :) Jokaiselle löytyy varmasti upea, tajunnanräjäyttävä yhdistelmä. Materiaali on tietenkin laadukasta silikonia 😉 Pariskuntavibraattoreista voit lukea lisää tästä, jossa kerrotaan hieman enemmän kyseisistä välineistä. Satisfyerin pariskuntavibraattori toimii samalla periaatteella, tietenkin paineaaltotekniikasn tuomalla lisämausteella 😊

Kauniit ja nautinnolliset uutuudet

Olemme nyt saaneet aivan ihanaa palautetta teiltä asiakkailta ja otamme mielellämme vastaan sekä risuja että ruusuja myös jatkossa! Palautetta voit antaa suoraan myyjillemme, tai sähköpostitse osoitteeseen: hlinna@punainenkuu.fi. Sinne voi myös vinkata tuotetoiveita 😊Mukavaa tammuikuun loppua toivottaa,


Suvi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti