perjantai 25. toukokuuta 2018

Toukokuun Tietoisku 👀

Moikka!

Nuuskis tÀÀllÀ taas kirjoittelee aurinkoisesta HÀmeenlinnasta. Toukokuun alussa oli blogissa puhetta turvaseksistÀ ja erilaisista kondomeista ja nÀin kuun vaihteen lÀhestyessÀ jatketaan infolinjalla! TÀllÀkertaa vuorossa monelle kummastusta aiheuttavat penispumput.

MitÀ penispumput siis oikeastaan ovat?

Penispumput ovat sylinterillisiÀ pumppuja, jotka on kehitetty peniksen kasvattamiseen. Penis asetetaan sylinterin sisÀÀn ja pumppauksen avulla syntyvÀ alipaine saa veren virtaamaan peniksessÀ, aiheuttaen erektion. Alipaine yllÀpitÀÀ erektiota kovana ja laajentaa paisuvaiskudoksia. Peniksen kasvu on pitkÀaikaisen kÀytön tulos, eivÀtkÀ tulokset nÀy vÀlittömÀsti. Moni kuitenkin kokee penispumppujen kasvattaneen penistÀ sekÀ pituus- ,ettÀ paksuussuunnassa jopa useita senttejÀ.


Pumppuja nÀtissÀ rivissÀ HÀmeenlinnan myymÀlÀssÀ


Penispumput myös parantavat muita mieskunnon osa-alueita! Koska pumpun aikaansaama alipaine saa veren kohisemaan entistĂ€ kovempaa peniksessĂ€, paisuvaiskudokset laajenevat ja erektiosta tulee kovempi kuin koskaan aikaisemmin. Pumppujen avulla moni on myös saanut helpotusta erektio-ongelmiin juuri tĂ€mĂ€n alipainekehityksen avulla. Todellisia ihmetuotteita! 💝

Penispumpun kÀyttö on tÀysin vaaratonta, mutta se tulisi aloittaa rauhallisesti. Liiallinen ja turhan nopea pumppailu voi aiheuttaa kipua ja verenpurkaumia, jonka takia maltti on tÀssÀ lajissa valttia. Yhden pumppaussession pituudeksi ei suositella enempÀÀ, kuin maksimissaan 30 minuuttia.


LiikkeistÀ saatavilla myös massiivisia pumppuja isolle miehelle!


LiikkeistÀmme löytyy useita erilaisia & erikokoisia pumppuja, joista jokainen löytÀÀ varmasti itselleen sopivimman. Osassa pumpuista on myös lisÀnÀ ihastuttava moottori, jonka avulla pumppailusta tulee kaiken lisÀksi vielÀ todella nautinnollista!

Tulkaa toki kyselemÀÀn myymĂ€lÀÀn lisÀÀ jos innostuitte, tai jos jokin jĂ€i vaivaamaan! 😃

-Nuuskis 


Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti