perjantai 24. elokuuta 2018

Pieni ostos, iso ilo 🙌

HeipĂ€ hei vĂ€lillĂ€ tÀÀltĂ€ Vantaankin suunnalta! 😀

Syksy lÀhestyy kovaa vauhtia ja aamulla töihin tullessa nÀkyi jo muutama takkikin katukuvassa. Itsekin olen kaivanut kaulahuiveja esiin pimeneviÀ iltoja varten, mutta saa nÀhdÀ milloin niitÀ tosissaan tarvitsen.. Ainakin tÀÀllÀ töissÀ on paljon mukavampaa olla ja palvella teitÀ kun kovat helteet ovat loppuneet. (:

MyymÀlÀstÀ puheen ollen, monet ovat juuri ennen klo 18.00 kÀyneet viime hetken ostoksilla ja sanoneet ettÀ on harmillista ettemme ole myöhempÀÀn auki. MyymÀlÀ ei tosiaan ole auki kuin 10-18 mutta oletteko huomanneet automaatin ylÀkerrassa? SieltÀ saa pikku tuotteita pilkkahintaan klo 19.00 saakka!



Automaatista löytyy tÀllÀ hetkellÀ penisrenkaita, parit eri nÀnninipistimet, mini makuliukkareita, pikku bulletteja ja avaimenperiÀ.

 Nipistimet!   Penisrenkaat

 Klitoriskiihottimet!    Tasselit


Toki kaikki nÀmÀ löytyvÀt myös myymÀlÀn ja verkkokaupan puolelta! Nyt meiltÀ ollaankin paljon haettu kaikkea pientÀ kivaa juhliin ja polttareihin. TÀssÀ esimerkiksi muutamat suloiset avaimenperÀt jotka olisivat loistavia lahjapusseihin!

 Pikku Vili AvaimenperĂ€          KĂ€sirauta AvaimenperĂ€

NĂ€mĂ€ ovat hyviĂ€ herĂ€teostoksia sillĂ€ ne eivĂ€t ole hinnalla pilattu. Monet asiakkaat tulevatkin hakemaan jotain muuta ja nappaavat nĂ€itĂ€ mukaan kaverille tai kumppanille yllĂ€tykseksi. 😏 


 Hupituotteet!       Ale tuotteet!


Tulkaa siis ihmeessĂ€ hakemaan hupia arkeen ja tutkimaan alennuksia muiden ostosten yhteydessĂ€! "PienestĂ€ ostoksesta iso ilo", eikö se niin mennyt? 😄

- Janika

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti