tiistai 3. kesäkuuta 2014

Itsetyydytys on jokaisen oikeus

Heipähei ja mukavaa kesäkuun alkua! :) Tänään täytyi hetki pyöriä myymälässä ympyrää ja pohtia, mistä tuotteista/aiheesta emme ole blogissamme vielä kirjoitelleet :D Jos jollekin tulee ideoita/ehdotuksia tai toiveita seuraavista aiheista, niin viestiä saa laittaa ja lupaamme toteuttaa ne :)

Vaikka myymälämme ovatkin pääasiassa naisille ja pariskunnille suunnattuja, en missään nimessä halua unohtaa miehiä ja heidän tarpeitaan. Useasti, etenkin kun täällä Hämeenlinnassa on naismyyjät aina paikalla, miehet eivät kehtaa kysyä neuvoa hankkiessaan masturbaattoria. Asiassa ei pitäisi olla mitään häpeiltävää: naiset hankkivat erilaisia sauvoja ja miehet tekovaginoita, molemmat ovat tarkoitettu ajamaan samaa asiaa, itsetyydytystä.


Tekovaginoita ja masturbaattoreita on olemassa vaikka kuinka paljon erilaisia ja kuten vibraattoreissakin, näissäkin tuotteissa kehitys on tapahtunut hurjaa vauhtia. Markkinoille saapuu kokoajan toinen toistaan aidommantuntuisia ja edeltäjäänsä parempia tuotteita.


 Edullisimmat mallit ovat ns. kertakäyttöisiä, sillä niitä ei saa puhdistettua. Kondomia käyttämällä tuotteella saattaa kumminkin tyydyttää itseään muutamaankin kertaan.


Pienimmät masturbaattorit ovat kätevän kokoisia, huomaamattomia ja ne kulkevat helposti mukana vaikkapa matkalla. Koska nämä keinovaginat eivät kostu, suosittelen ehdottomasti mukaan vesipohjaisen liukuvoiteen, jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman hyvä. Kaikista pienimmät masturbaattorit ovat melko tiukkoja, joten ne eivät välttämättä jokaiselle sovi. Kysyvä ei tieltä eksy ja siksi kannattaakin rohkeasti käyttää myyjien tietoja apuna ;)


Kuten sauvojakin löytyy värinällä ja ilman, niin myös keinovaginoita. Osassa on mukana värinäkuula tuomaan vielä enemmän lisätuntua. Mikäli lempimasturbaattoristasi puuttuu vibra, voit hyvin hankkia pienen klitoriskiihottimen ja sujauttaa sen vaginan sisään ajamaan samaa asiaa :)

   

Suuremmat tekovaginat pysyvät helposti paikoillaan, ja ne muistuttavat kokonsa puolesta eniten aitoa "tavaraa". Muistathan puhdistaa tuotteen aina asiaankuuluvalla tavalla käytön jälkeen. Näin varmistat sen pidemmän käyttöiän ja hygieenisen käytön :)







Tietysti, jotta kaikki ei olisi niin vaikeaa, markkinoilta löytyy myös "robotteja", toisinsanoen masturbaatiokoneita, jotka hoitelevat hommat puolestasi. Sinun tarvitsee vain pitää laitetta paikoillaan ja nauttia :) 

Toivottavasti yhä harvempi mies saapuu myymälään ujostellen ja kehtaa pyytää apua, mikäli sellaista tarvitsee. Itsetyydytys on jokaisen ihmisen oikeus ja se on täysin normaalia toimintaa, sitä ei kuulu häpeillä :) 

<3 Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti