torstai 26. kesäkuuta 2014

Tarjouksia ja kuulumisia!


Hei!


Mä olen nyt täällä Hämeenlinnassa pitämässä puljua pystyssä sillä aikaa kun Maiju lomailee :) Toivotaan nyt että ilman paranee että Maijun on vielä mukavampi nauttia lomasta! Me ollaan tosin Kaisan kaa oltu pikkusen kipeinä niin Maiju joutuikin tekemään yhden työvuoron yhden lomapäivän jälkeen, voi reppanaa.. Jospa nyt koitettais pysyä työkykyisinä, sekin ehkä edistäisi Maijun loman mukavuutta jos saisi pysyä siellä lomalla :'D

Vaikka ilmat eivät ehkä tähän mennessä olleet mitkään parhaimmat niin ainakin joku amerikkalaistutkimus meille lupasi lämpimämpää loppukesää. Ja lämpöön kannattaa varautua vaatteilla, ja tietysti mieluiten edullisilla vaatteilla! Meillä on nyt todella HUIKEAT kesävaate-tarjoukset, jotka kannattaa todellakin hyödyntää!




Minkä vaatteissa säästää, se kannattaa nyt panostaa laadukkaisiin luxus-sauvoihin! Meillä nyt todella kattava valikoima parhaita sauvoja, joissa erittäin tehokkaat moottorit ja toiminnot. Tällainen luxus-sauva pitää varmasti kiireinä viileämmätkin ilmat ja sadepäivinäkin riittää tekemistä ;) Samat sauvat löytyvät myös verkkokaupastamme!





Aneros-tuotteet ovat herättäneet paljon huomiota maailmalla! Ja tietysti nämä laadukkaat tuotteet löytyvät meiltäkin, sekä miehille että naisille. Käykää ihmeessä lukemassa verkkokaupastamme näistä laadukkaista tuotteista ja niiden käyttötarkoituksesta lisää :) 






Palailen ensi viikolla taas blogin puolella!<3


<3:llä Saga








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti