maanantai 24. marraskuuta 2014

Kiitoskirje

Tasan kuukausi jouluun, laskin aivan itse! :)
Jo viime viikkoina asiakkaat ovat tulleet kyselemään joululahjavinkkejä myymälöistämme. Eipä voi muuta kun hattua nostaa: fiksut hankkivat joululahjat ajoissa ja vievät niin sanotusti parhaat päältä. Tämän vuoden hiteiksi ovat valikoituneet myymälöissämme Dream Lover -sarjan sauvat, pariskuntavibraattori ja geishakuulat. Pakkaukset ja tuotteet ovat niin huoliteltuja, ettei haittaa vaikka paketin avaisi koko suvun nähden ;)

Nämä vibraattorit sopivat loistavasti g-pistesauvoiksi ja klitorista kiihottamaan
Loistava väristin pariskunnille yhdynnän aikana käytettäväksi

Nämä Dream Loverin tuotteet ovat ylellisiä, kauniita, laadukkaita ja ladattavia! Ja mikä parasta: päätimme asiakkaidemme hyväksi myydä ne vieläpä sopuhintaan. Harva ladattava erotiikkaväline maksaa alle 50€!

Kuulien sisällä pienet teräksiset kuulat, jotka liikkuvat käytön aikana. Näitä voidaan sanoa myös nautintokuuliksi

Otimme myyntiin myös erän Dream Lover -tuotemerkin geishakuulia. Tässä pakkauksessa on kahdet eripainoiset, toisistaan irralliset kuulat, joten harjoittelumahdollisuuksia on monia! Kuulat ovat erittäin hygieeniset ja tehokkaat. Aloita kevyemmillä kuulilla ja kun tunnet lihastesi olevan tarpeeksi vahvat, vaihda treeni painavempiin kuuliin. Kuulia voi käyttää myös yksitellen! Huippulaadukas ja kaunis setti, jonka jokainen nainen ansaitsee :)

Ja nyt sivuan hieman aiheesta: ilmoitusluontoista asiaa!
Hämeenlinnassa tapahtuu pientä muutosta henkilökunnan tiimoilta. Minä jään kohta hieman pidemmälle vapaalle ja Janette ottaa paikkani Hämeenlinnan myymälävastaavana. Asiakkaamme täällä ovatkin jo huomanneet pyöristyneen ulkomuotoni ja onnitteluja on sadellut vauvauutisten myötä :)

Meitsin pötsikuva :) Työpaita jäänyt lyhyeksi!

Tällähetkellä olen todella ristiriitaisissa fiiliksissä. Toisaalta on ihanaa jäädä kotiin odottamaan pienokaisen saapumista, mutta toisaalta tuntuu oudolta jäädä pois töistä, jossa todella viihdyn.
Haluan tässä vaiheessa lämpimästi kiittää meidän ihania työntekijöitämme ja ennenkaikkea mukavia asiakkaita <3 Olette tehneet työskentelyn Punaisessa Kuussa erittäin mieluisaksi ja palkitsevaksi.
Haikein mielin jään töistä pois ja tulen ikävöimään teitä kaikkia.

<3:llä Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti