keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Zestra ja Dream Loverit

Janette viimepostauksessa jo hiukan kertoikin Zestra-kiihotusöljystä. Tuote on tosiaankin lyömässä lujaa läpi myös Suomen markkinoilla, maailmalla tämä tuote on saanut jo kovan maineen. Tuotteesta tekee erityisen hyvän se, että sen on kliinisissä testeissä todistettu lisäävän seksuaalista halukkuutta, nautintoa ja tyydytystä. Zestran vaikutuksesta vagina ja klitoris ovat erittäin tuntoherkkiä, jolloin orgasmin saaminen on huomattavasti helpompaa. Kuten Janettekin kirjoitti, tuotteen vaikutus alkaa jo 3-5 minuutin sisällä, ja kestää jopa 45 minuuttia!
Zestra on turvallinen käyttää, ja se on valmistettu kasviperäisistä öljyistä ja uutteista. Raaka-aineet ovat puhtaita ja luonnollisia. Koostumus on hyvin tarkkaan tutkittu ja suunniteltu yhdistelmä luonnon öljyjä ja uutteita. Yhdistelmä on patentoitu. Tuotteessa ei siis ole kemikaaleja, hormoneja, parabeenejä eikä lääkkeitä.

Zestran voi auttaa monissa erilaisissa elämäntilanteissa; joskus kiihottuminen tai nautinto on kadoksissa esimerkiksi stressin, lääkityksen tai vaihdevuosien takia. Testeissä Zestra on tarjonnut apua edellä mainituissa tilanteissa. Zestran käyttäminen on helppoa, sitä sivellään klitoriksen ja vaginan alueelle. Öljypohjaisena tuotteena Zestraa ei suositella käytettäväksi lateksikondomien kanssa, mutta polyuretaanista valmistetut käyvät.

Kuulostaa mahtavalta tuotteelta, ja varsinkin käyttäjäkokemukset ovat pelkästään positiivisia!

Myymälöihimme saapuu myös erä Dream Lover -vibraattoreja. Valikoimassa on Tina-, Shelly- ja Eva-vibraattorit. Dream Loverit ovat erittäin kauniisti muotoiltuja vibraattoreja, joissa on äärimmäisen tehokas mutta hiljainen moottori! Sauvat hurmaavat monipuolisuudellaan. Shellyssä ja Tinassa on viisi erilaista värinäohjelmaa, Evassa seitsemän. Kaikkien valmistusmateriaalina on korkealuokkainen ja turvallinen silikoni.


Shelly ja Tina sopivat käytettäväksi klitoriskiihottimena, g-pisteen stimulaattorina, anuksen hyväilijänä tai vibraattorina. Moottori on sijoitettu aivan vibraattorin kärkeen, jolloin parhaiden värinöiden löytäminen on erittäin helppoa.

Eva puolestaan on klitoris- ja g-pistevibraattori. Vibraattori toimii niin, että toinen pää asetetaan vaginaan ja toinen pää jää klitoriksen kohdalle. Vibraattoria voi käyttää yksin, ja täysin vesitiiviinä esimerkiksi suihkussa, tai kumppanin kanssa yhdynnän aikana, jolloin vibraattori lisää molempien nautintoa. Seitsemästä ohjelmasta löytyy varmasti jokaiselle mieleinen.

Kaikki vibraattorit ovat ladattavia ja pakkauksiin sisältyy USB-laturi.

T. Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti