keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Heipähei!

Taas on se aika vuodesta kun tehdään erilaisia (pöhköjäkin) lupauksia joiden pitäminen saattaa olla niin ja näin. Mitä jos luvattaisiinkin kumppanille että hemmotellaan enemmän? Muistetaan enemmän? Kokeillaan jotain ihan uusia juttuja?



Mitä jos et ostaisikaan prisman lauantaipussia vaan meiltä lauantaipussin jolla voisit yllättää kumppanisi? Tämä laadukas setti sisältää: Ruoskan, käsi- ja jalkakahleet, kaulapannan, talutusremmin, silmälaput sekä säilytyspussin. Mikä parasta, se on kotimaista käsityötä joten myös nahkatuotteet on valmistettu 
kotimaisesta nahasta! 84,94€



Liukuvoiteet ovat varmasti kaikille tuttuja mutta kuinka moni on kokeillut maku-liukuvoiteita? Jos on, niin kuinka moni on tykännyt kokeilemastaan? ID -Juicy Lube 12g makuliukuvoiteet ovat oikeasti hyvän makuisia ja makuvaihtoehtoja löytyy monia: Marjat, Passionhedelmä, Purukumi, Minttu, Banaani, Kirsikka, Sitruuna, Mansikka-Kiiwi, Mansikka, Vesimeloni ja Pina Colada! Näitä käyttämällä molemmat sukupuolet saavat varmasti tahtomansa.. 2kpl/5€   kpl/ 2,95€




Pukeutuminen? Se jos mikä piristää pariasuhdetta tai parisuhdetta. Yleensä puhutaan naisten vaatteista mutta mitä jos tällä kertaa mies olisikin se joka yllättäisi seksikkäästi? Tällä hetkellä meillä on kattavampi valikoima miesten vaatteita kuin aikaisemmin -joten miksei? Miesten Passion -asut & alushousut ovat nyt tarjouksessa 2kpl/15€  kpl/9,95€



Naisten sauvoista puhutaan joka paikassa ja tuntuu että miesten välineet ovat jääneet liian vähälle huomiolle. Parisuhteessa eläviltä naisilta löytyy sauvat vaan löytyykö miehiltä masturbaattorit? Nykyisin masturbaattorit ovat niin hyvin kehittyneitä että ne jopa tuntuvat oikealta. Uskaltaisiko joku yllättää miehensä? 



Yllätys hieronta jonain aamuna? Hieonta on varma vaihtoehto, onkohan ihmistä joka ei siitä pitäisi? Tästä voisi saada myös ihanan tavan..




Hohtavat rakkausnopat kertovat mitä pitää tehdä ja miten.. 0,49€ 

Siinä muutama hyvä idea?`



Muistuttelen vielä teitä kaikkia, käykää tykkäämässä meidän facebook-sivuista : Punainen Kuu Oy -Miksi? Koska me päivitellään sinne huipputarjouksia, kilpailuja ja ennenkaikkea meidän kuulumisia! Tykätkää meistä, niin mekin teistä! :)

Olemme myös huuto.netissä jossa myymme poistotuotteitamme, käykäähän katsomassa - Sieltä voi tehdä välillä uskomattomiakin löytöjä huippuhalvalla!



Lopuksi toivotan kaikille mahtavaa uuttavuotta <3 Mahtava vuosi takana, vielä mahtavampi edessä! Pitäkää super hauskaa ja nauttikaa!

<3Janette + Koko punaisen kuun poppoo









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti