lauantai 21. tammikuuta 2017

Peltolantien uutisia!


Heissan!


Ihanaa & aurinkoista lauantaita kaikille! :) Tosin musta ei kyllä itsestäni tunnu että olisi lauantai, oon nimittäin aika harvoin lauantaisin vuorossa, joten tuntuu kuin olisi ihan perinteinen arkipäivä. Nää lauantait tuntuu hirveän lyhkäisiltä aina, kun on tottunut tekemään normaaleja 8 h työpäiviä.Mulla oli pari ilmoitusluontoista asiaa, mistä piti tulla kirjoittelemaan blogissa. Ensinnäkin asia josta monet täällä Tikkurilassa asioineet asiakkaat ovat kysyneet lähes päivittäin! Eli Peltolantien remontti ja sen valmistuminen. Nyt alkaa homma olla sillä mallilla. että tuo tie näyttäisi valmistuvan ihan näillä näppäimillä. Tuo projektihan "vähän" myöhästyi, mutta nyt tosiaan näyttää oikeasti siltä että se on loppusuoralla :D Yksi parhaista jutuista tässä remontin valmistumisessa on varmasti se, että tuohon meidän eteen tulee n. 4-5 parkkipaikkaa! Ihan mahtava juttu :) Ja edelleen jos nämä paikat ovat sitten varattuna, niin tuolla torilla on tosi hyvin parkkipaikkoja ja sieltäkään ei tosiaan kauaa kävele tähän meille :)

Mutta koska tieremppa on vielä toistaiseksi käynnissä, on teillä edelleen mahdollisuus hyödyntää tuplaleimat bonuskorttiin! Eli edelleen tieremontin valmistumiseen asti tarjoamme yli 100€ ostoksesta 2 leimaa!

Toinen asia on se, että Tikkurilan kuukausittainen naisten ilta on nyt tulevana maanantaina eli 23.1 klo 17-18.00. Aiheena on tällä kertaa intiimihygienia :)

Kuten sanoin, nää lauantait tuntuu todella lyhyiltä joten paras alkaa jatkella muiden töiden parissa että kerkeän saada tän päivän hommat valmiiksi. Toivottavasti teillä kaikilla on mukavia suunnitelmia viikonlopulle <3
Pusuja, SagaEi kommentteja:

Lähetä kommentti