torstai 8. kesäkuuta 2017

Feeling good



Moi!



En tiedä mikä mua vaivaa, mutta jotenkin elän aivan maanantaissa. Koko aamun olen ajatellut, että tästä se viikko starttaa, kunnes tajusin että torstaissahan sitä jo eletään... Hups. Syy on varmaan siinä, että tää on eka työpäivä tällä viikolla, niin sekoittaa pään!

Päätin tänään valita aiheeksi kiihottavat liukkarit & voiteet. Näistä kysellään aika paljon melkeimpä joka päivä, joten ajattelin kirjoitella tänne vähän kattavammin tiedonhaluisille.




Aloitetaan liukuvoiteista. Yleisin multa kysytty kysymys stimuloivia liukuvoiteita koskien, on että mikä on se vaikuttava aine, johon kiihottava vaikutus perustuu. Vastauksia on useita, mutta tyypillisesti liukuvoiteissa käytetään luonnollisia ainesosia, kuten ginkgoa, ginsengiä, mentholia, puna-apilaa, yrttejä jne. Turvallisia ja luonnonmukaisia ainesosia siis, sitä ei tarvitse pelätä! :)

ID Pleasure -liukuvoiteessa vaikuttavat mm. edellä mainitut gingkoa (neidonhiuspuu),  mentohol ja puna-apila. Neidonhiuspuu on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä käytettä lääkekasvi, jonka siemenillä on todettu olevan hyviä terveysvaikutuksia. ID Pleasure on muuten valittu MEN'S HEALTH -lehden arvosteluissa parhaaksi liukuvoiteeksi, joten suosittelen testaamaan ;) ID on muutenkin loistava liukuvoiteiden tekijä, eikä heidän muutkaan tuotteensa ole pettäneet koskaan.

Pjur -liukuvoiteen vaikuttavana ainesosana toimii mm. ginseng,  joka on myös aasialainen lääkekasvi. Kiinalaisessa lääketieteessä ginsengiä on käytetty mm. parantamaan mieskuntoa, sekä sairauden ja vanhuuden heikkoutta.

Jos perinteiset liukuvoiteet on kokeiltu jo, tai niiden käyttö ei tunnu tarpeelliselta, suosittelen kuitenkin koittamaan näitä stimuloivia malleja. Pieni investointi, joka tuo mukavan tunteen yhdyntään tai sooloseksiin! Molemmat liukkarit ovat vesipohjaisia, ja näin ollen helppo pestä pois. Vesipohjaisina ne sopivat tietenkin myös käytettäväksi yhdessä seksilelujen & välineiden kanssa.




Naisten intiimivoiteet ovat viime aikoina herättäneet yhä enemmän kiinnostusta. Ja nykyään on myös paljon valinnanvaraa! Merkkejä on useita ja tuotteita löytyy geelimäisinä, voidemaisina ja öljymäisinä. Koska meillä on hyllyssä tosi paljon naisille suunnattuja voiteita, en lähde jokaista teille tarkemmin esittelemään, mutta nappaan muutaman tuotteen, joihin olen itse erityisesti tykästynyt.

Ensin kuitenkin yleisesti voiteista & geeleistä. Vaikuttavina aineina toimii tosiaan samanlaiset raaka-aineet, kuin noissa stimuloivissa liukuvoiteissa. Erilaiset luonnomukaiset aineosat, kuten yrtit ja mausteet ovat suosittuja siis myös liukuvoiteiden lisäksi näissä geeleissä ja voiteissa.

Lisäksi vaikuttavina aineina voivat olla myös esim. L-arginiini ja L-ornitiini. Näiden vaikutus perustuu verisuonia rentouttavaan vaikutukseen. Rentoutuessaan verisuonet laajenevat, jolloin tuloksena on entistä parempi verenkierto ja tuntoherkkyys. Hyvä verenkierto sukupuolielinten alueella takaa sen että kiihottuminen saavutetaan helpommin ja sitä pystytään ylläpitämään entistä helpommin.  Myös orgasmiherkkyys paranee, ja monet naiset ovatkin saaneet erilaisista voiteista apua orgasmin saamiseen.




Durex on mekkinä erityisesti tuttu laadukkaista kondomeistaan, mutta viime viikkoina eniten myyty Durexin tuote on ollut tämä Intense Gel. Orgasmigeeli on valmistettu ainutlaatuisella kaavalla ja aiheuttaa erilaisia tuntemuksia. Se lämmittää ihanasti, viilentää sekä kihelmöi lempeästi. Plussaa erityisesti riittoisasta koostumuksesta ja kätevästä pumppupullosta, josta tuotetta on tosi helppo annostella.



Zestra on todella tunnettu ja pidetty naisten kiihottava öljy. Tehokas Zestra sisältää erilaisia luonnonmukaisia kasviperäisiäöljyjä, jotka auttavat herkistymään ja lisäämään nautintoa. Tehokas vaikutus, joka kestää pitkään.





Crazy Girl -geelit ovat niin syötävän suloisen näköisiä, että ne tekisi mieli ostaa jo pelkästään sen vuoksi. Näistä söpöistä pakkauksista löytyy myös tehoja! Vaikusaineena toimii mm. mentholi.  Suuri plussa näille tuotteille tulee niiden syötävyydestä. Makuina löytyy kirsikka, mansikka, minttu, kuppikakku ja vesimeloni. Partnerisi voi siis nuolla nämä suoraan klitorikselta!



Shunga on tunnettu laadukkaana merkkinä. Heidän hittituotteitaan ovat mm. erilaiset ylelliset hierontaöljyt. Hierontaöljyjen lisäksi Shunga on osaa loistavasti hommansa myös erilaisten voiteiden saralla. Tämä Kanadassa valmistettu voide ei jätä tosiaan kylmäksi. Shungan laatuun voi luottaa tässäkin asiassa. Vaikuttavina aineina mm. L-arginiini sekä piparminttuöljy.

Siinä nyt vähän kattavampi informaatiopaketti kaikille stimuloivista liukuvoiteista, geeleistä, voiteista ja öljyistä kiinnostuneille. Jos ette ole vielä kokeilleet kiihottavia tuotteita, niin suosittelen nyt viimeistään ostamaan testiin. Empä ole kuullut kenenkään valittavan jälkikäteen, ettei olisi pitänyt!

Palataan juttuun taas pian. Huikeaa viikon jatkoa kaikille <3


Rakkaudella, Saga



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti