keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Häppeninkiä!Moi! <3Kesäkuun viimeisiä viedään, jäiks! Onneks mun mielestä kesän puoliväli ei ole juhannus, vaan heinäkuun puoliväli. Joten kesää on vielä yli puolet jäljellä. Kesässä parasta on ehdottomasti se, että joka puolella on kauheasti tapahtumia. Vähintään yhdet festarit tekee kesästä kesän!

Muutama mainittava tapahtuma on nyt tällä viikolla. Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa päästään tulevana lauantaina nauttimaan Guns N'Rosesin keikasta. Normaalihintaiset liput näyttäisivät olevan myyty loppuun, joten porukkaa on varmasti tulossa hurjasti paikalle! Haluamme olla mukana tapahtumassa ja annammekin lauantaihin asti -15% alennuksen kaikista piiskoista & käsiraudoista. Joten olitpa menossa Gunnareiden keikalle tai viettämässä rauhallista viikonloppua kotona, tervetuloa hyödyntämään tarjous :)
Toinen mainitsemisen arvoinen tapahtuma on tietysti Pride! Pride starttasi toissapäivänä ja tätä ihmisoikeustapahtumaa juhlistetaan lauantaihin 1.7 asti. Lauantaina Pride huipentuu perinteiseen puistojuhlaan, joten toivotaan että ilmat suosivat :)  Tapahtumia on paljon pitkin tätä viikkoa, joten kannattaa katsoa varsinainen ohjelma ihan Priden sivuilta jos osallistuminen kiinnostaa. Tänä vuonna teemana on Vapaus & Vastuu. Punainen Kuu Oy halusi olla mukana tukemassa juhlaa ja tarjoammekin lauantaihin 1.7 asti kaikki kondomit & hierontaöljyt-15%.
Nyt jatkan mun tän päivän projektia (jonka parissa mulla on mennyt jo ehkä liiankin kauan aikaa). Vaihdoin tuoteryhmien hyllypaikkoja, joka osottautuikin suuremmaksi hommaksi kuin mitä aloittaessani ajattelin :D Ainakin aika on mennyt kuin siivillä!

Paljon kivoja tapahtumia & festareita viikonloppuna tiedossa ympäri Suomea, joten eiköhän toivota että ilmat suosisi meitä kaikkia tasapuolisesti Huippua viikonloppua jo näin etukäteen mun puolesta <3Rakkaudella, SagaEi kommentteja:

Lähetä kommentti