torstai 7. joulukuuta 2017

Vegaanista & Luonnollista

Moikka taas kaikille täältä Hämeenlinnan päädystä! 💜 Tällä kertaa kirjoituksen aiheena on monia askaruttanut asia, nimittäin vegaaniset ja luonnonmukaiset tuotteet. Varsinkin liukuvoiteet, hierontaöljyt sekä kondomit ovat herättäneet kysymyksiä voiko kyseisiä tuotteita saada vegaanisena tai luonnonmukaisena, ja vastaus näihin kysymyksiin on KYLLÄ :) Meiltä saa ja löytyy! Ja jotta jokainen informaatioita aiheesta haluava saisi tarpeeksi tietoa, kirjoitan kyseisistä tuotteista kattavan infopaketin linkkeineen  😊

Itselläni on kriteerinä tuotteille että ne olisivat mahdollisimman luonnonmukaisia, mieluiten sertifioiduista luomuraaka-aineista valmistettuja. Ja lisäksi se, että tuotteet olisivat myöskin vegaanisia 💚 Nämä molemmat kriteerit täyttyvät sekä liukuvoiteissa sekä hierontaöljyissä, joista kerron kohta lisää! Toivottavasti tästä on mahdollisimman monelle apua.

                                          Vegaaniset & Luonnonmukaiset LiukuvoiteetVegaanisia & luonnonmukaisia liukuvoiteita löytyy meiltä useita erilaista, joten ei tarvitse tyytyä yhteen vaihtoehtoon. Ensimmäisenä tuotteena meiltä löytyy BioGlide, joka on tunnetun saksalaisen JoyDivisionin valmistama. 100% sertifioiduista luomuraaka-aineista valmistettu neutraali liukuvoide sopii kaikenlaiseen seksiin, se on täydellistä myös erotiikkavälineiden kanssa käytettäväksi! BioGlide ei sisällä ollenkaan synteettisiä väri- tai hajuaineita ja sen pH on optimaalinen iholle. Täydellinen myös allergiselle ja herkälle iholle 😊 Sertifikaattina löytyy BDIH. Lue lisää BioGlidesta valmistajan sivuilta. Tuote on lisäksi 100% vegaaninen sekä eläinkokeeton.

Seuraavana tuotteena meiltä löytyy JO Naturalove liukuvoide, josta löytyy sekä tavallinen versio sekä mansikan makuinen makuliukuvoide 😋  Molemmat liukuvoiteet ovat valmistettu 100% sertifioiduista luomuraaka-aineista ja ne ovat vegaanisia sekä eläinkokeettomia. Liukuvoiteen sisältämä aloe vera, kamomilla ja acai rauhoittavat ja hoitavat herkkää ihoa, tämäkin on siis nappivalinta herkkäihoisille! 😃 JO liukuvoiteet ovat valmistettu USA:ssa ja Naturalove liukuvoiteilla on CCOF-sertifikaatti 💚 Lue lisää Naturalove liukkareista täältä.

Yksi liukuvoiteista hyppää hoitavuudellaan korkeimmalle sijalle, sillä Intimate Earth Defence Protection Lube on Yhdysvaltojen syöpäsäätiön suosittelema liukuvoide erityisesti naisille. Sen luonnonmukaiset ainekset tuhoavat papilloomaviruksia, ehkäisten näin kohdunkaulan syöpää. Lisäksi se taistelee äärimmäisen tehokkaasti hiivatulehdusta vastaan. 100% sertifioitua luomua, cruelty free & vegan? Luonnollisesti! Samalta valmistajalta löytyy myös ihania hierontaöljyjä, joista kerron myös kohta, lisätietoa heidän tuotteistaan löydät tästä.

Viimeisenä mutta ei vähäisempänä liukuvoiteena valikoimastamme löytyy ylelliseltä ja laadukkaalta Shungalta heidän silkkistäkin silkkisempi liukuvoide Toko.
Shungan tuotteet vamistetaan Kanadassa korkealuokkaisista raaka-aineista, ja heidän luomutuotteensa ovat valmistettu 100% sertifioiduista luomuraaka-aineista. Kuten jo mainitsin, on Shunga Tokon koostumus aivan ihanaa silkkiä, joten tämä kelpaa varmasti tarkimmalle ja laatutietoisemmallekin käyttäjälle 😉 Shungalta löytyy lisäksi myös ihania luomuhierontaöljyjä 💜

Edit: Tästä löydät koko luonnonmukaisten luonnonmukaisten liukuvoiteiden valikoimamme, sieltä löydät myös tuotteita jota on saapunut valikoimaamme näiden lisäksi

                                         Vegaaniset & Luonnonmukaiset Hierontaöljyt


100% sertioiduista luomuraaka-aineista valmistettuja hierontaöljyjä löytyy sekä Shungalta
että Intimate Earthilta. Ja mitä ihania tuoksuja heiltä löytyykään 💓 Shungalta löytyy vihreän teen, mantelin sekä huumaavan suklaan tuoksuiset hierontaöljyt. Intimate Earthilta löytyvät tuoksuton, vanilja&chai, appelsiini&inkivääri ja monia muita. Osa tuotteista löytyy nimellä Intimate Organics, mutta kyseessä on sama firma, sillä osa heidän tuotteistaan jo ehtinyt muuttua uusiin, tyylikkäisiin Intimate Earth pakkauksiin. Sanomattakin selvää että nämäkin tuotteet ovat vegaanisia sekä eläinkokeettomia. Lue lisää tuotteista myäs valmistajien sivuilta: Intimate & Shunga.

                                                               Vegaaniset Kondomit

 Kondomeista harvemmin tulee edes mieleen, että niissä voisi olla eläinperäisiä ainesosia. Mutta suurin osa kondomeista sisältää kaseiinia, joka on lehmänmaidosta saatava aine 👎Mutta ei hätää, sillä paras kondomi mitä löytyy mistään, on vegaaninen aineosiltaan sekä täysin cruelty free! Paketin kyljessä keikkuu Brittien vegaanimerkki 💚 Ja mikä tekee My Size
kondomeista erityistä on se, että niitä saa eri kokoisina. Kokovaihtoehtoina löytyy 47mm aina 69mm asti, joka takaa täyden istuvuuden sekä entistäkin nautinnollisemman seksikokemuksen. Useimmat markettien kondimit ovat kokoa 52 tai 53mm (sitökin kokoa toki My Sizelta löytyy), jotka eivät sovi kaikille miehille. Nyt  voit suojautua turvallisesti sekä vegaanisesti ja kaupan päälle vielä täydellä istuvuudella 😉 Myymälässä on paljousalennus My Sizeille, joten kipin kapin ostoksille 😊 Lisää My Sizesta voit lukea tästä linkistä.

                                                     Muita Vegaaneille Sopivia Tuotteita

Ja toki meiltä löytyy kattavasti vegaanisia materiaaleja niin BDSM-osastolta kuin muualtakin :) Meidän verkkokaupassa on joulukuussa -15% kaikista tuotteista koodilla joulu 😃 Joten tämä etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää esimerkiksi joululahjaostoksia tehdessä 😊 Myymälöistä löytyy myös hiukeita tarjouksia, joten nähdään Hämeenlinnan taikka Tikkurilan myymälöissä 💜
P.s. Tuotteet saa tilattua meiltä myös ilman lähettäjän nimeä maksutta, lisää vain ostoskoriin verkkokaupassa "huomamaton toimitus".

Oikein ihanaa Joulun odotusta kaikille!💗💗💗

Toivoo Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti