keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Tammikuinen Tervehdys!

Heipä hei pitkästä aikaa minunkin puolestani täältä Hämeenlinnan päädystä! :)

Viime kerrasta onkin vierähtänyt jo pitkä tovi, kun olen tänne päässyt kirjoittelemaan. Talvi on tuonut mukanaan kaikkea uutta ja mullistavaa, ja Hämeenlinnan myymälä on kokenut niin suuria muodonmuutoksia, etten sitä enää samaksi myymäläksi tunnistaisi, missä kesällä aloitin. Uutuuksia tulee jatkuvasti lisää ja myymälä mylläytyy jatkuvasti uuteen ja aina vain parempaan uskoon.

Joulut ja uudetvuodet ovat nyt takanapäin, ja alkuvuosi kannattaa ottaa kokeilumielellä vastaan! :) Nyt etenkin, kun myymälät ovat pullollaan erilaisia alennuksia kannattaa tarttua tuotteisiin, joita ei itse välttämättä muuten ostaisi. On aina yhtä mukavaa yllättyä positiivisesti ja löytää itsestään uusia ulottuvuuksia!  💝 "Hei, miten tää siis toimii..? "
 

Useita asiakkaita tuntuvat kovasti hämmentävän ja askarruttavan erityisesti parisuhdevibraattorit. "Kumman näköisiä" on lausahdus, mitä kuulee yllättävän usein ja syyttä suotta! :) Ulkomuodon ei kannata hämätä, sillä nämä ihanaiset suristimet ovat kuitenkin varsin nautinnollinen lisämauste aktiin, sekä sinulle, että Hänelle!

Psst...Jos muut mallit ovat liian eksoottisen näköisiä, voi iloisesti hymyilevä valas olla helpommin lähestyttävä ;) 
Pariskuntavibraattoreita on useita erilaisia, mutta pääfunktio pysyy samana. Toinen puoli vibraattorista sujahtaa vaginan sisään, antaen G-pisteelle uskomattoman ihania väristyksiä, kun ulkopuolelle jäävä osa vibraattorista kiihottaa klitorista. Ja että mitäkö mies sitten tästä hyötyy? Noh, värinät eivät toki rajoitu vain G-pisteeseen vaginan sisällä, vaan hierovat samalla miehen peniksen vartta yhdynnän aikana. Vibraattori saa myös vaginan tuntumaan tiukemmalta, joten nautinto on taattu teille molemmille! 💖💖 Nämä ovat myös loistava lahjaidea, etenkin nyt näin ystävänpäivän lähestyessä... ;)


Muistattehan toki aina liukuvoiteiden tärkeyden ja käytön lelujen kanssa! (Lukaiskaa toki aiheeseen liittyen ihanan Suvin kirjoittama postaus, täyttä asiaa) 💖


Iloista talven jatkoa täältä Hämeenlinnasta!

-Nuuskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti