torstai 9. elokuuta 2018

Treeniä, Treeniä! 💋

Terve taas täältä Hämeenlinnasta! Myymälöitä on kesän aikana hiottu kuntoon useaan otteeseen ja töitä on riittänyt uusien tuotteiden valuessa sisään ovista ja ikkunoista 😄 Uutuustuotteista löytyy hieman kaikenlaista, joten niitä kannattaa ehdottomasti tarkkailla verkkokaupassamme, lisää tuotteita tulee lähes päivittäin! 💖

Meille on saapunut nyt myös aivan suunnattoman suloisia geishakuulasettejä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekkin käyttäjille. Yhdellä kuulalla on helppo aloittaa ja kokeilla omaa lihaskuntoaan ja kun aika tulee lisätä vastusta, löytyvät raskaammat kuulat samasta setistä.

Kyseiset kuulat löytyvät täältä.
Monelle geishakuulien käyttötarkoitus tuntuu olevan hieman hakusessa, vaikka niistä on aikaisemmin saattanutkin ohimennen kuulla. Mikäpä siis sen parempi blogiaihe, kuin Geishakuulien Tietoisku!

Geishakuulat, jotka tunnetaan myös nimellä Kegel-kuulat tai Treenikuulat, on kehitetty syvien lantiopohjan lihasten treenaamiseen ja kunnossapitämiseen. Nämä kyseiset lihakset toimivat yhteistyössä syvien selkälihasten ja vatsalihasten kanssa. Hyvässä kunnossa olevat lantiopohjan lihakset ehkäisevät virtsankarkailuongelmia, parantavat ryhtiä, verenkiertoa alavartalon alueella ja tietysti seksuaalista nautintoa!

Moni nainen kuulee geishakuulista ensimmäisen kerran synnytyksen jälkeen, sillä useissa neuvoloissa geishakuulien käyttöä suositellaan. Käyttö hoitaa vaginan lihaksiston takaisin huippukuntoon ja auttaa palautumaan synnytyksestä. Vaikka geishakuulat ovatkin pääasiallisesti erotiikkaliikkeissä myytävä tuote, ei niitten ostamista kannata häpeillä lainkaan! Kyseessä on kuitenkin kaikin puolin terveyttä ja hyvinvointia edistävä hyvän mielen tuote, joka kuuluu jokaisen naisen yöpöydän laatikkoon 💓


100% silikonilla päällystetyt kuulat ovat kuin silkkiä iholla!


 Lantionpohjan lihaksia heikentävät monet tekijät, jotka eivät kaikki ole synnytykseen tai odotusaikaan liittyviä. Myös ikä, hormonaaliset muutokset, fyysinen työ, ylipaino ja yleinen huono lihaskunto saattavat surkastuttaa lantiopohjan lihaksia ikävästi. Mutta ei syytä huoleen, treenaaminen on helppoa - ja mikä parasta - mukavaa!

Tähän listasimme muutamia helppoja harjoituksia, joilla pääset kätevästi treenauksessa alkuun.

Nopeusharjoitus
Nopeusharjoitukset auttavat mm. yskäisyn tai aivastuksen aiheuttamaan virtsankarkailuun. Harjoituksessa lantionpohjan lihaksia supistetaan mahdollisimman nopeasti 10-20 kertaa. Harjoitusta voi jatkaa myös niin pitkään kunnes lihakset väsyvät.

Kestävyysharjoitus
Kestävyysharjoittelussa lihaksia jännitetään noin 15-20 sekunnin ajan, jonka jälkeen pidetään n. 10 sekunnin tauko. Tauon aikana lihasten annetaan rentoutua hetkeksi. Kestävyysharjoittelussa treenikuulat ovat tärkeät, jotta maksimaalinen harjoitus saadaan aikaiseksi. Kestävyysharjoittelu on helppo yhdistää päivittäisiin askareisiin, kuten siivoukseen ja kävelyllä käymiseen. Kestävyys on tärkeää esimerkiksi fyysisessä työskentelyssä.

Voimaharjoitus

Maksimaalista voimaa harjoitetaan supistamalla lihaksia voimakkaasti n. 5-15 sekunnin ajan ja pitämällä n. 20 sekunnin tauko. Tämän jälkeen harjoitusta toistetaan noin 10 kertaa. Voimaharjoitukset auttavat mm. raskaassa liikunnassa tai painavien tavaroiden nostelussa.

Harjoittelun ei tarvitse olla jokapäiväistä, mutta säännöllisyys on tärkeää. Lihaksia suositellaan harjoitettavan n. 5 kertaa viikossa. Punaisen Kuun valikoimista löytyy paljon eri kokoisia ja painoisia geishakuulia, joiden avulla treenaamisesta tulee helppoa, tehokasta ja miellyttävää.


Kaksikuulaiset mallit sopivat hyvin kaikentasoisille treenaajille

Tervetuloa treenikuulaostoksille!

- Nuuskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti