keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Arjen luksusta!

Hei ja ihanaa huhtikuun alkua kaikille!

Kevät on ollut kiireistä aikaa, ainakin meille täällä Tikkurilassa. Aika on kulunut kuin siivillä uuden verkkokauppamme hiomisessa ja avaamisessa.Tällä viikolla olemme saaneet verkkokaupan vihdoinkin auki ja sinne pääset helposti klikkaamalla tätä linkkiä.


Sitten tämän postaukseen oikeaan aiheeseen, eli kuten otsikkokin jo kertoo; arjen luksukseen. Minä henkilökohtaisesti rakastan kaikkea ylellistä ja kaunista, vaikka se olisi sitten vähän hintavampaakin. Esteettinen silmäni himoaa kaikkea korumaisen kaunista ja tämä ylettyy myös makuuhuoneen puolelle. Ei siis mikään ihme että allekirjoittanut innostui kuin pieni lapsi kun saimme tukusta uuden elegantin tuoteperheen liikkeeseemme!


OVO-tuoteperhe on saksalaista suunnittelua 15 vuoden takuulla. Kaikki OVO-tuotteet ovat ergonomisesti suunniteltuja, hiljaisilla mutta todella tehokkailla moottoreilla varustettuja ja 100% turvallisesta silikonista valmistettuja. Ja mikä parasta kauniilla, ylellisillä väreillä ja muodoilla myös vaativaakin silmää miellyttäviä tuotteita! Mikä olisi parempi lahjaidea rakkaalle ihmiselle kuin hyödyllinen ja ylellisen näköinen vibraattori? Tai lantionpohjalihaksia tehokkaasti treenaavat geishakuulat? OVO:lta löytyy myös loistavat, laadukkaat moottoroidut penisrenkaat jotka tarjoavat nautintoa teille molemmille samanaikaisesti!


Muitakin ns. "luksus"-tuotteita liikkeestämme löytyy. LELO-tuotteet ovat taatusti kaikille laadukkaiden hieromasauvojen ystäville tuttuja, mutta kaikki eivät tiedä että tuoteperheeltä löytyy myös todella laadukkaista raaka-aineista valmistettuja hieromaöljyjä useissa eri tuoksuissa. Nämä hieromaöljyt ovat vieneet ainakin tämän tytön sydämen uskomattoman silkinpehmeällä koostumuksella ja eteerisellä tuoksullaan.


We Vibe on laadukas ladattava ja radio-ohjattava vibraattori pariskunnille. Tuotetta voi käyttää niin yhdynnän aikana kuin yksinkin. Sen innovatiivinen muotoilu kiihottaa niin klitorista kuin G-pistettäkin. Aivan pakollinen tuote kaikille pariskunnille jotka haluavat piristää seksielämäänsä ja kokeilla jotain uutta! Lue lisää We Vibe:n mahtavista toiminnoista täältä.



 Pienikin luksus arjessa piristää taatusti ja laatuun kannattaa panostaa tässäkin asiassa.

Muistakaa tarjota itsellenne vain parasta!

Terveisin, Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti