maanantai 29. huhtikuuta 2013

Vapputervehdys Vantaalta!

Hei jälleen Tikkurilasta!

Viime viikko ja etenkin viikonloppu meni ainakin meillä todella nopeasti. Lauantaina sulkemisen jälkeen lähdettiin työporukalla messuilemaan Kaapelitehtaalle. Jos jollakin on mennyt aivan ohi mitkä messut siellä järjestettiinkään viikonloppuna niin kyseessä oli tietenkin Sexhibition 2013. Oli mukava päästä katselemaan markkinoille tulleita uutuustuotteita, tutustua uusiin ihmiseen todella rennossa ilmapiirissä ja tavata esiintyjiämme kerrankin muuallakin kuin liikkeessämme. Niin ja tietysti viettää aikaa meidän mahtavalla Punaisen Kuun tiimillä! Oli kyllä upea messupäivä ja olisi siellä viihtynyt pidempäänkin, ehkäpä ensi kerralla sitten kaksi päivää. Harmittaa vain että meillä jäi kuvasaldo todella vähäiseksi tuolta messuilta.



Mutta messuhuumasta takaisin liikkeeseemme. Viime viikolla saatiin tukusta meillä uusia, mahtavan kokoisia (ja näköisiä) tekovaginoita. Nämä tekovaginat ovat aidonkokoisia, todella laadukkaita ja taatusti hintansa väärti. Koko takaa myös sen että ne pysyvät hyvin paikallaan käytössä. 



Pakko myös mainostaa ihanan esiintyjämme Irina Tundran hiirimattoja! Törmäsimme upeaan Irinaan messuilla ja mieleeni tulivat heti hänen persoonalliset ja mielestäni todella kekseliäät rannetuella varustetut hiirimattonsa. Myymälästämme löytää molemmat yllä näkyvät hiirimatot.



Jos jollakin on jäänyt vielä hankkimatta vappuvaatteet niin meiltä löytyy paljon ihania ja seksikkäitä vaihtoehtoja niin vaatteissa kuin peruukeissakin, sekä miehille että naisille! Eli kaikki te jotka olette myöhässä havahtuneet siihen että vappua tosiaan juhlitaan huomenna niin ei hätää. Meillä on liike auki normaalisti vielä huomisen, eli tervetuloa asioimaan 10-18 välillä!

Ihanaa ja riehakasta vappua!

Terveisin, Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti