perjantai 19. huhtikuuta 2013

Asiaa 3D-aikuisviihteestä!

Aurinkoista perjantaita ja viikonloppua Vantaalta!

Tänään kun saavuin liikkeeseen, ei todellakaan ollut vaikea arvata mitä uutta olimme saaneet. Heti ulko-ovella vastassa oli Hustlerin mainosjuliste heidän uudesta Die Hard-parodiastaan. Myös tiskin takana oli mainoksia uusimmista elokuvistamme.


3D oli minulle, niinkuin varmaan aika monelle muullekkin, melko tuntematon käsite vielä muutamia vuosia sitten (lukuunottamatta muutamaa 3D-katselukokemusta elokuvateattereissa). Muutamassa vuodessa 3D on kuitenkin nostanut päätään, meidän iloksemme myös aikuisviihteessä. Elämyksenä se on aivan erilainen kokemus kuin normaalin dvd:n katseleminen. Varsinkin erotiikka alan elokuvissa aidontuntuinen, jännittävä tuntemus sekä ns. "syvyys" on todella tärkeää. Tämä nouseva trendi on saanut meidätkin täällä Tikkurilassakin innostumaan ja hankkimaan myymäläämme todella laajan skaalan erilaisia 3D-elokuvia.



Hustler on todella tunnettu erilaisista laadukkaista ja viihdyttävistä parodioistaan, näistä esimerkkeinä mm. This ain't Avatar - This is parody, This ain't Conan - This is parody ja This ain't Ghostbusters - This is parody. Tällä viikolla saimme liikeeseemme myös Hustlerin uusimmat parodiat Terminaattorin ja Die Hardin. Molemmat elokuvat ovat ilmestyneet tänä vuonna ja niitä on todella vaikea Suomesta käsin hankkia. Terminaattorin vannoutuneena fanina jään jännityksellä odottamaan tämän parodian katsomista.


Hustlerilta löytyy myös muitakin kolmiulotteisia elokuvia kuin parodioita. Uutuutena olemme saaneet Busty Beauties Car Wash 3D:n joka ilahduttaa taatusti etenkin miesasiakaskuuntaamme. Kokemuksesta voin kertoa että Hustlerin laatuun voi luottaa ja elokuvat ovat lähes poikkeuksetta todella viihdyttävää katsottavaa.


Kirjallisuudesta vähäänkään tietävät tai lehtiä vähänkin lukevat ihmiset ovat taatusti törmänneet Fifty Shades of Grey-kirjasarjan nimeen. Tämä eroottinen ja rohkea kirjasarja on Britannian myydyin kirja kautta aikojen, eikä siis mitenkään ihme että kyseisestä romaanista on tehty nyt myös aikuisviihde-elokuva. Smashpictures tarjoaa tämän laadukkaan ja hienosti tehdyn parodian kyseisestä kirjasarjasta. Varmasti yksi tämän vuoden hienoimmista ja odotetuimmista parodioista, ainakin meidän naisten keskuudessa!



                                                   

Muistathan että löydät myymälästämme myös viihtyisän 3D-katseluhuoneen, jossa voit omassa rauhassasi katsella tarjontaamme jos kotoasi ei löydy 3D-laitteita ja haluat tutustua katseluelämykseen. 3D todellakin tulee iholle ja vie mukanaan jos annat sille mahdollisuuden.

Loistavaa viikonloppua kaikille ja tervetuloa Tikkurilaan tutustumaan tarkemmin näihin uutuuksiimme!

- Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti