tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kesäksi kuntoon!

Hei ja ihanaa hellepäivää!



Huh, viime postauksesta onkin vierähtänyt tovi vaikka joka viikko pitäisi päivitellä! Mutta tämä toukokoon loppu ja kesäkuun alku on ollut niin mielettömän kiireistä aikaa että blogi on ollut pakko suosiolla laittaa taka-alalle, mutta vain hetkeksi. Nyt tehdään paluu taas tuttuihin rutiineihin ja pysytään ruodussa :) Otsikko ei tosiaan koske mitään urheilu/ravintojuttuja vaan meidän liikettä ja sen kesäkuntoon laittamista! Saatiin nimittäin järjettömän suuri erä uusia tuotteita ja ollaankin oltu jopa vähän pulassa tilan puutteen vuoksi. Mutta nyt on kaikki tuotteet hyllyillä ja ainakin suunnilleen oikeilla paikoillaan.



Viime viikolla tuli tosiaan niin tajuttoman suuri kuorma tuotteita että minutkin hälytettiin paikalle apuun 5 tuntia ennen varsinaista työaikaani. Mutta eipä haitannut ollenkaan! Yhteistyöllä saatiin onneksi aina nopeasti tuotteet sijoitettua siististi ympäri liikettämme ja oli mukava yhdessä tutustua uutuuksiin.


Ajattelin suosiolla kertoa näistä uutuuksista tarkemmin erillisessä postauksessa (tai oikeastaan muutamassa postauksessa) koska niitä on todellakin niin käsittämätön määrä ettei kannata edes tarkemmin alkaa vielä paneutumaan niihin. Kuormassa tuli nimittäin niin monia tuotteita jotka ansaitsevat lähempää tarkastelua ja esittelyä, että en tiedä kuinka nopeasti saan tänne niistä kaikista kerrottua. Mutta tällä viikolla lupaan yrittää onnistua kertomaan edes muutamista mielestäni "hittituotteista" joita meillä tällä hetkellä täältä löytyy.






Ja tarjouksiakin meillä on kesän kunniaksi tällä hetkellä todella paljon! Kannattaa tykkäillä meistä Facebookissa tai seurata Twitterissä , jolloin näät kätevästi kaikki tarjouksemme sitä kautta. Me nimittäin päivitellään aika ahkerasti Faceen tarjouksia ja uutuuksia, joten jos haluat pysya ajantasalla niin käyppä tykkäämässä yrityksestämme siellä! Löytyy siis ihan hakemalla Punainen Kuu Oy! :)

Palataan myöhemmin tällä viikolla pidemmän postauksen merkeissä. Ihanaa kesäkuun alkua, nauttikaahan helteistä!



Rakkaudella, Saga



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti