tiistai 11. kesäkuuta 2013

Pikainen katsaus lemppareihin!


Moikka!

Viikko hurahtanut (jälleen) tajuttoman nopeasti! Kuten viime viikolla lupasinkin niin tässä seuraavassa postauksessa esittelisin tarkemmin liikkeemme uutukaiset tuotteet. Tai siis oikeastaan yhteen tekstiin mahtuu vain murto-osa niistä. Tuotteita on oikeastikkin niin paljon etten edes tiedä mistä aloittaa!


Jostain kai se on kuitenkin startattava ja tapani mukaan taidankin aloittaa henkilökohtaisista lemppareistani! :) Kaikki ketkä ovat vähääkään tätä blogia selanneet ovat varmaan tulleet jo siihen tulokseen että kaikki kaunis miellyttää tämän tytön silmää vähän liiaksikkin. Siispä ketään ei taaskaan yllätä että bongasin näistä uutuuksista mieleiseni aikalailla niiden ulkonäön ja muotoilun perusteella! Tämä sauva on ehdottomasti yksi lemppareistani sen elegantin ulkomuodon vuoksi. Mutta toki myös toiminnoilla on väliä kun on kerta vibraattorista kyse! Tämän ihanuuden moottorista löytyy 6 erilaista nopeutta ja 7 erilaista upeaa toimintoa. Lisäksi pattereiden kanssa säätämistä inhoavana ihmisenä tämä sauva saa plussaa myös siitä että se on ladattava malli. Eikä hintakaan päätä huimaa, sillä tämä vibraattori maksaa ainoastaan 49,95 e!



 Helmisauvoista en ole aiemmin kai kerennyt puhuakkaan. Saimme näitä makuuhuoneen monitoimikoneiksikkin kutsuttuja sauvoja todella useissa malleissa. Helmisauvat on yleensä pumpattu niin täyteen toimintoja että jotkut ajattelevat niiden olevan jo liiankin vaikeita käyttää. Nykyään sauvojen säädöt tehdään onneksi niin helpoiksi että tällainen (piilo)blondimpikin osaa niitä käyttää. Ja hei, eipähän tarvi sitten ainakaan valitella kyllästymistä kun vibrasta löytyy useita yhdistelmiä ja toimintoja joita vaihdella! Makunsa tietysti kullakin mutta helmisauvat kyllä säilyttävät suosiotaan edelleen. Niin ja mitä kokoon tulee, yleensä nämä vibraattorit mielletään todella järeän kokoisiksi mutta tässä erässä saimme muutaman aika pienikokoisen mallin.


Perhoset ovat upean monipuolisia ja huomaamattomia vibraattoreja, joita on siis helppo käyttää lähes tulkoon missä tahansa makuuhuoneesta kauppaan. Joissain malleissa on kuitenkin liikaakiin häiritseviä johtoja ja remmejä. Mutta Remote Control Butterfly on langaton ja uskomattoman helppokäyttöinen! Tällaisille tuotteilla on varsinkin meillä ollut paljon kysyntää ja itsekkin innostuin kyseisestä tuotteesta. Suosittelen todellakin lämmöllä. Ja mikä parasta, tällä ihanalla perhosella on hintaa ainoastaan 29,95 e!


Ja jottei tästä postauksesta tulisi liian pitkä ja puuduttava niin lopetellaan tähän ja jatketaan tuotteisiin paneutumista huomenissa. Nimittäin työtä löytyy täältä liikkeestä tällä hetkellä yllin kyllin ja nyt on aika jatkaa muita hommia. Tervetuloa Tikkurilaan 10-18 välillä, täällä ollaan ja pysytään! :)

<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti