lauantai 16. elokuuta 2014

Pelottaako erotiikkaliikkeessä asioiminen?

Hellou!

Viime viikolla tänne myymälään tuli asioimaan keski-ikäinen nainen, joka jo ovella tokaisi: "En ole koskaan aiemmin kehdannut tulla tänne, nytkin hävettää." Tämä lause todella pysäytti. Meillä asiakkaiden ei missään nimessä pitäisi pyydellä anteeksi, että he ovat uskaltautuneet liikkeeseen asioimaan, ja entä se häpeä? Kuinka paljon heidän mielestään minun pitäisi sitten hävetä omaa työpaikkaani? :(

Teen aina parhaani, jotta ujot asiakkaat tuntisivat olonsa rennommaksi. Yleensä pelkästä säästä puhuminen auttaa heitä avautumaan ja uskaltautumaan kysymään neuvoja. Yleensä lähtiessään he vielä sanovatkin minulle, ettei tämä ollutkaan yhtään hullumpi kokemus ja että he tulevat varmasti uudelleen.


Miksi nykyään vieläkin ujostellaan erotiikkaliikkeessä asioimista? Eikö seksuaalisuus ole jokaisen ihmisen rikkaus, eikä sitä pitäisi häpeillä? Onnekseni olen huomannut, etteivät etenkään nuoret aikuiset häpeile täällä! Kerran eräs pariskunta kysyi, kannattavatko kivijalkakaupat edelleen, vai onko kaikki myynti siirtynyt verkkokauppoihin. Kun kysyin, kuinka he sitten ovat tulleet liikkeeseen asioimaan, vastaus oli yksinkertainen. Netistä et hahmota tuotteiden todellista kokoa, etkä esimerkiksi saa materiaalista todellista kuvaa, saati sitten tuotteen ominaisuuksista. Lisäksi tottakai palvelu puuttuu. Täällä voit heti kysyä, mikä liukuvoide sopii mihinkin tarkoitukseen, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaasi etsiessäsi tietoa netistä. 


Varsinkin lehtiä ja elokuvia on mukavampi tulla penkomaan suoraa liikkeestä, sillä verkkokaupassa on vain hyvin pieni osa saatavilla olevista, ja valikoimat vaihtelevat kiitettävään tahtiin. Jos pelkäät, mitä myyjä ajattelee sinusta ostostesi perusteella, älä huolehdi! Emme häpeile mitään meillä myytäviä tuotteita ja tiedämme, että jokaisella on omat mieltymyksensä. Se on täysin normaalia. Myyjillämme on lisäksi vaitiolovelvollisuus, joten sinun ei tarvitse pelätä juoruja. 

Toivottavasti tämä kirjoitus rohkaisi olemaan sinut oman seksuaalisuuden kanssa. Voitte siis asioida meillä täysin ilman häpeää, pelkoa, ujoutta, punasteluja ym.


Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi asioimaan liikkeissämme <3

-Maiju

2 kommenttia:

  1. Kiitos Tikkurilan liikkeen ihanalle myyjälle mukavasta palvelusta. Kaveri sai yllättävän varpajaislahjan whisky-pullon kylkeen. Täytyy tulla uudestaan käymään ja tutkii jos sitä löytyis itsellenikin jotain piristävää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tikkurilan myyjälle välitetty terveiset ja oikein iloiseksi tuli :) Kiitokset kommentista ja tervetuloa ostoksille uudestaankin :)

      Poista