perjantai 8. elokuuta 2014

Uutuuksia!


Moi!


Nyt on elokuu startattu ja voin kertoo ettei oo menny kesä näin nopeesti ikinä!! Okei ehkä meen asioiden edelle, mutta onhan se kesä jo käytännössä ohitse :D Ei tosin helteiden osalta onneksi vielä.

Meille on saapunut tosi kivoja uusia juttuja joita ajattelin hypettää tänään tääl blogissa! :) On kiva tulla töihin kun melkein aina meille on saapunut uusia tuotteita joihin tutustuu ja valikoima vaihtelee jatkuvasti! Ensiksi esittelyyn pääsevät Rapture ja Heroes dildot. Nämä tekopenikset eivät sisällä lainkaan lateksia ja ne sopivat allergikoille täydellisesti! Heroes on valmistettu silikonista. Eli nyt kaikista herkimmätkin pääsevät nauttimaan! Näissä dildoissa on erittäin tehokas imukuppi joka pitää ne jämäkästi paikallaan tasaisella pinnalla. Kaiken kruunaa niiden erittäin aito muotoilu, joka tietysti takaa aidon tunteen ;)





Sitten uutuuksia liukkaririntamalle! :) Girl-X Silicone liukuvoide on nimensä mukaisesti silikonipohjainen ja (painosanalla) ERITTÄIN liukas liukuvoide. Testituloksissa loistavasti pärjännyt liukuvoide pitää liukkautensa loistavasti eikä sen kanssa tarvitse kokoajan olla läträämässä! Tuote ei sisällä rasvaa eikä öljyjä joten se ei jätä ihoa tahmeaksi ja huuhtoutuu helposti pois. Loistava tuote jota ei ole hinnallakaan pilattu! Plussaa vielä multa tulee tälle tuotteelle pinkistä pullon väristä! ;) Yleensähän melkein kaikki silikoniliukkarit on mustissa pulloissa ja purkeissa, syystä tuntemattomasta.


Jos silikoni ei oo se sun juttusi, niin löytyy samaiselta tuotemerkiltä myös loistaa vesipohjainen liukuvoide! Girl-X Water Gel liukuvoide on korkealuokkainen ja hypoallerginen tuote, joka sopii loistavasti käytettäväksi kaikkien lelujen ja tuotteiden kanssa! Tuoksuton, rasvaton ja öljytön, sekä edullinen! Voiko muuta liukkariltaan edes toivoa? Suosittelen etenkin allergikoille tätä tuotetta.

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä esittelyyn saman tuotemerkin hybridiliukuvoide. Hybridiliukuvoiteessa yhdistyy vesi-sekä silikonipohjaisten liukuvoiteiden parhaat puolet! Sopii käytettäväksi kaikkien lelujen kanssa, säilyttää kosteutensa erittäin pitkään ja on 100% kondomiystävällinen. Mutta se miten tämä Cum On Boy!-liukuvoide eroaa muista markkinoiden liukuvoiteista yllättää! Tämä liukuvoide nimittäin näyttää ja tuntuu spermalta! Kyllä, spermalta! Tätä on pakko päästä testaamaan ihan mielenkiinnosta :D




Tällaisia uutuuksia tälläkertaa löytyy myymälästä! :) Hauskaa viikonloppua kaikille<3




<3:llä Saga








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti