maanantai 25. elokuuta 2014

Uutta valikoimaa

Moikka!
Syksy tekee näemmä jo tuloaan, Tikkurilassa ainakin ollaan aloitettu tämä viikko sateisissa tunnelmissa. Ei kuitenkaan anneta sen haitata, koska mikäpä olisi parempi syysiltojen piristäjä kuin uudet, kuumat makuuhuoneleikit?


                                          


Näin sadepäivän iloksi ajattelin kirjoitella uusista BDSM-tuotteista, joita on saapunut meille kattava erä. Näistä tosiaan löytyy ihan joka makuun, perinteisistä kahleista ja kaulapannoista suupallopäähineisiin. Osa näistä uusista tuotteistamme oli mulle ennestään täysin tuntemattomia, mutta töihin on aina hauska tulla kun hyllyissä on kaikkea uutta ja jännää!


Moni ujostelee BDSM-tuotteita, usein aivan turhaan. Alistamisleikit voivat olla hauska mauste seksielämään! Jos mielenkiintoa ja kokeilunhalua löytyy, niin kannattaa ehdottomasti ottaa jotakin tuotteita kokeiluun. Ties vaikka innostuisit! :) Aloittelijoiden ei tarvitse heti ottaa kaikkein rajuimpia tuotteita käyttöön, jos ajatus sellaisesta tuntuu liian radikaalilta. Esimerkiksi kahlitsemisleikit tai vaikkapa silmien sitominen ovat oivallinen tapa päästä vähän tutustumaan BDSM-touhuun. Kokeneemmille konkareille meiltä tietysti löytyy vaikka mitä; esimerkiksi erilaisia päähineitä, jotka on varustettu mm. korkilla tai dildolla. Kaulapannat talutushihnoineen, nänninipistimet ja miesten siveyslukot sopivat varmasti alistusleikkien ystäville!





Kaiken tämän lisäksi meille on tulossa uusia, upeita latex-asuja. Nämä näyttävät asut sopivat mainiosti BDSM-leikkeihin tai muuten vain puolison silmäniloksi! Varma tapa piristää seksielämää on uusien asioiden kokeileminen. Tervetuloa katsastamaan ja tutustumaan! :)

Hyvää elokuun loppua!

♥: One

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti