perjantai 15. toukokuuta 2015

Erotiikka-alana

Me suomalaiset tuppaamme talvisin olemaan tahtomattamme hieman jäykkiä ja kalpeanaamaisia monstereita. Onneksi vihdoin niin luonto kuin ihmiset ovat alkaneet näyttämään elonmerkkejä. Ulkona kohtaamme ihanan keväisen vihreyden ja se totta tosiaan vaikuttaa myös ihmisten mieliin! Keväällä kun kaikilla on yleisesti ottaen hyvä buugi on vielä (entistäkin) kivempi työskennellä ammatissa jossa pääsee nauttimaan positiivisen energian virrasta. 


Viime viikot ovat vilisseet silmissä enkä ole hetkeen päivitellyt kuulumisiani tänne blogin puolelle. Meille tänne Hämeenlinnan myymälään kuuluu erittäin hyvää! Olemme saaneet jälleen uuden ison lastin uusia (jännittäviä) tuotteita joihin te voitte tulla tutustumaan myymäläämme. Monet asiakkaistamme piipahtavat usein myymälässämme ihan vain ihailemassa ja tutustumassa tuotteisiimme. Niinpä kerron teille hyvän vinkin: Kun ei ole tekemistä ja pohdit mitä voisit tehdä, ota askel kohti Palokunnankatua ja kuvittele astuvasi taidegalleriaan. Kerron mielelläni lisää niin uutuuksista kuin klassikko tuotteistamme.


Monesti minulta kysytään miksi olen täällä töissä, miten voin suhtautua kaikkeen niin rennosti. Kysymys on enemmän kuin helppo. Tarjoamme palveluita aidoille ihmisille jotka ovat "uskaltaneet" ottaa askeleen onneen, häpeilemättä tai peittelemättä sitä. Olen ylpeänä todistamassa kuinka vuosi vuodelta ihmiset rentoutuvat ja uskaltavat rikkoa perinteitä ja vanhoja sääntöjä. Vaikka työskentelen täällä pääsääntöisesti yksin, en koe olevani yksin. Pääsen päivittäin tutustumaan uskomattoman hienoihin ihmisiin jotka osaavat ottaa ilon irti elämästään! 


Katsotaanpa (asiakkaidemme toiveesta) erotiikka-alalla työskentelyä näkökulmastani. Lähipiirini tietää että olen aina ollut erittäin ennakkoluuloton, pirteä ja energinen ihminen joka ei pelkää hypätä tuntemattomaan. Toisin sanoen, oma perheeni oli huvittunut ja onnellinen kuullessani ensimmäistä kertaa työstäni. Se mistä saan olla onnellinen: Jopa omat vanhempani ovat piipahtaneet myymälässämme minua moikkaamassa. Puhumattakaan sisaruksista ja kavereista. 


Myyjämme ovat tuiki tavallisia, iloisia asiakaspalvelijoita!


Vielä tähän loppuun haluan paljastaa teille kaikille; Me haemme tällä hetkellä tapahtuma -työntekijää  (promoottoria) tiimimme! Mikäli rakastat olla esillä ja työskennellä tapahtumissa, olet huumorintajuinen, iloinen ja oma-aloitteinen; Saatat olla etsimämme henkilö! Mikäli kiinnostuit paikasta, ole yhteydessä meihin s-postitse: hlinna@punainenkuu.fi


Rakkain kevät terveisin,
Janette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti