torstai 7. toukokuuta 2015

Äitienpäivä!



Hei taas!



Niinkuin aika vasta mainitsinkin blogissa, on kevät on täynnä juhla - ja vapaapäiviä. Yksi itselleni tärkeimmistä on äitienpäivä, jota juhlitaan ensi viikonloppuna. En siis itse ole äiti, mutta rakastan ja arvostan omaa äitiäni eniten maailmassa. Äidit pistävät itsensä likoon joka ikisenä vuoden päivänä joten äitejä on syytä hemmotella äitienpäivänä. Äitinä olo on maailman tärkein työ. Perinteisiä lahjoja äidille ovat tietenkin suklaa, kukat ja aamiainen vuoteeseen. Meiltä löytyy sitten vähän persoonallisempia lahjoja äideille.





Rentouttava hieronta aisteja herättelevällä ja hellivällä hierontaöljyllä on varmasti jokaiselle mieluinen yllätys. Hierontaöljyjä meillä riittää ja tuoksuja on valittavana mielettömästi! Henkilökohtaisena lempparinani säilyy vuodesta toiseen Shungan hierontaöljy, mutta myös monia muita laadukkaita öljyjä löytyy. Lämmittävä hierontaöljy on hyvä valinta kipeillä tai jännittyneille lihaksille.





Toinen hyvä lahja äidille on geishakuulat. Lantionpohjalihasten treenaaminen on erittäin tärkeää. Treenaamista suositellaan etenkin synnytyksen jälkeen. Lantionpohjalihakset vaikuttavat mm. ryhtiin, sukupuolielinten verenkiertoon ja ja vartalonhallintaan, ne ovat siis yhtä tärkeät kuin muutkin kehomme lihakset. Kuulilla treenaaminen on helppoa, huomaamatonta ja vaivatonta, eivätkä ne ole suurikaan investointi!







Tuossa muutama pieni lahjaidea äidille :) Hyvää ja rentouttavaa äitienpäivää kaikille äideille, you rock!<3




<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti