torstai 28. toukokuuta 2015

Ilosanoma!

Tätä on jo kauan odotettu. Liian kauan. 

Hämeenlinnan torilla järjestetään perinteiset markkinat aina kuukauden ensimmäisenä tiistaina, sieltä asukkaat käyvät ostamassa mm. Tuoretta kalaa, leipää, kalakukkoja, käsitöitä, marjoja, vihanneksia, lakritsia.

Näin kompaktissa kaupungissa markkinapaikkana (ainakin vielä) on toiminut tori. Sen torikahviloissa käydään kavereiden ja perheen kesken kesäisin ja niin pyhänä kuin arkena kohtaat iloiset torikauppiaat. Kesä todella herättää tämänkin kaupungin eloon!

Mielikuvamme ottavat vallan. Mitä sinä kuvittelet torilla olevan? Aikaisemmin listaamiani asioita? Sieviä käsitöitä ja tuoretta ruokaa. Haitarin ääni? Minkälaiseksi miellät sen ilmapiirin? Sulje silmäsi ja jaa tämä ajatus kanssani.

Kohtasit varmasti monia kauniin vanhoja ja perinteisiä asioita. Älä huoli, niin minäkin.




Nautitaan aikaisemmasta mielikuvastamme ja luodaan sinne sekaan jotain uutta ja jännittävää. Erotiikkaa! Kaikille meille tuikitavallinen asia. Olen työssäni huomannut että sukupolvien suhtautuminen erotiikkaan poikkeaa voimakkaasti toisistaan. Me haluamme laittaa jokaisen ihmisen samalle viivalle ja tuoda ilosanomaa: Erotiikka on onnellisuus! Erotiikka on tavallista! Siinä ei ole mitään hävettävää!

Päinvastoin.

Tulkaa tervehtimään minua,
Olgaa sekä tapahtumakoordinaattoriamme Annia!

Terveisin,
Janette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti