perjantai 23. lokakuuta 2015

Halloween humussa!


Moikka!


Lomailija teki tänään paluun töihin! Ja ihan mahtavan kiireisesti alkanut tämä päivä :) Ajattelin ottaa puheeksi ensi viikon juhlan, eli halloweenin! Meillä Suomessahan halloween juhlinnat ovat aika pienimuotoisia, verrattuna esimerkiksi jenkkilään. Mutta kyllähän meilläkin tuo juhla jotenkin näkyy, ainakin pukeutumisella!

Mullakin on halloween bileet tiedossa, mutta kiireessä jäänyt asu hankkimatta. Selkeä mielikuva kyllä mielessä mun asusta, kunhan vaan jostain sitten sellaisen vielä löytäisi. Hauska kun saa kerrankin luvan kanssa repäistä ja laittaa päälle muutakin kuin sitä perinteistä vaatetta. Jos siellä on muita kenellä vielä on asut hakusessa niin täältä tulee jotain vinkkejä.

Meille on tullut todella kauniita naamioita. Tällainen naamio on helppo, kaunis ja edullinen lisä halloween asuun. Tai jos ei asua meinaa hankkia niin kyllähän tällainen naamiokin on pieni kiva panostus!
Jos joku haluaa repäistä ja laittaa jotain rohkeampaa päälle halloweeniksi, niin meiltä löytyy loistavia vaihtoehtoja. Meidän hyllyistä löytyy mm. sihteeri, hoitsu, opettaja, sisäkkö ja paljon muita seksikkäitä vaihtoehtoja. Näillä asuilla kääntää taatusti kaikkien päät!;) Tässä vain osa eroottisista rooliasuistamme, lisää valikoimaa löytyy molemmista myymälöistä.Jos asu on jo hankittu niin naamion lisäksi asua voi säväyttää vaikkapa erilaisilla sukilla tai sukkahousuilla. Näyttävät sukat ja sukkahousut tuovat asuun särmää ja mukavan yksityiskohdan. Simppelinkin asun saa mielenkiintoiseksi seksikkäillä sukilla;)
Ja vielä yksi asia joka ei niinkään liity halloweeniin mutta hyvä vinkki kaikille kuitenkin. Meidän Facebook-seuraajat ovat varmaan huomanneet että meillä on säännöllisin välein kivoja kilpailuja facessa, Lisäksi mainostamme ajankohtaisia uutuuksia, tarjouksia ja kaikkea muutakin sivuillamme joten kannattaa käydä tykkäämässä jos ette ole vielä tykänneet. Näin pysytte paremmin mukana uusissa kilpailuissa ja tarjouksissa.  Nyt on menossa kilpailu jossa palkintona Ace Of Spades -vibraattori ja aikaa on osallistua vielä 31.10 asti!Siinä vähän ideoita, toivottavasti oli apua! :) Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! Mulla on ainakin tulossa mukava ja mielenkiintoinen viikonloppu, toivottavasti teilläkin <3
<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti