torstai 29. lokakuuta 2015

Kumit kohdilleen!

Heissan!


Eilen facebookissa mainostinkin jo vähän että ollaan saatu paljon uusia erilaisia kondomeja. Merkkinä toimii EXS, jonka kondomeja meillä on ennenkin ollut muttei ihan tässä mittakaavassa. EXS- kondomimerkki on yksi tällä hetkellä nopeiten kasvavimmista kondomimerkeistä Euroopassa. Mistähän kasvava suosio johtuu? EXS-kondomit on pakattu hauskalla ja kekseliäällä tavalla, ne ovat laadukkaita, mutta edullisia ja niitä on saatavilla todella useissa eri malleissa,






Laadusta ei tingitä, vaikka hinta onkin edullinen. Jokainen EXS-kondomi on elektronisesti testattu. Lisäksi tuotteiden testauksessa on käytetty Air-burst menetelmää. Näihin kondomeihin voit siis luottaa turvallisin mielin :)




Valikoimaan saatiin mm. EXS Maxxx Protection kondomit, jotka ovat hiukan paksumpia ja kestävämpiä kondomeja. Climax Delay taas on käsitelty herkkyyttä vievällä voiteella ja kondomin ideana onkin pitkittää laukeamista. Black Fantasy kondomit on valmistettu mustasta lateksista ja Magnum Large on oikea valinta kaikille joille normaalikokoinen kondomi tuntuu liian ahtaalta. Air Thin kondomit ovat yksi maailman ohuimmista kondomimalleista. Lisäksi paljon muita malleja, esimerkiksi EXS Regular kondomeja pakattuina hauskoihin ja värikkäisiin pakkauksiin!





100 kappaleen paketteja löytyy mm. suklaan, mansikka sundayn ja jäätelön makuisina, Myös ohuita Air Thin kondomeja ja perinteisiä Regular kondomeja saa edullisessa 100 kappaleen paketissa. Regular kondomit on pakattu iloisiin värikkäisiin hymynaamoihin!




EXS kondomit ovat tutustumisen arvoinen juttu ja kannattaa joskus vanhan tutun kondomimerkin sijaan napata hyllystä uusi merkki! Koskaan ei tiedä jos sitä vaikka törmäisi vähän istuvampaan tai muuten vaan sopivampaan malliin ;)


Hauskaa viikonloppua ja halloweenia mun puolesta jo tänään kaikille!<3 Muistakaa että olemme lauantaina 1.11 suljettuna halloweenin vuoksi.


-Saga



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti