perjantai 11. joulukuuta 2015

Me välitämme

Heipparallaa! Olen palannut töihin vuoden tauon jälkeen, jee! :)
Janette on poissaollessani hoitanut myymälää todella upeasti ja hän oli jättänyt kaikki hommat siihen pisteeseen että minun oli helppo saada kiinni työrutiineista todella nopeasti. Kiitos!

Me täällä Hämeenlinnan päässä olemme ryhtyneet yhteistyökumppaneiksi Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen kanssa. Kun selvittelin yhdistyksen tarkoitusta, hymy nousi korviini kun luin heidän sivujaan. Tässä suora lainaus: "Kanta-Hämeen Muistiyhdistys ry on vuonna 1993 perustettu Muistiliiton jäsenyhdistys ja alueellaan toimiva hyvinvointi- ja terveysvaikuttaja. Toimimme muistisairaiden, muistioireisten ja heidän omaistensa etujärjestönä. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kohderyhmän elämänlaadun ja hyvinvoinnin edellytyksiä.Toimintaamme ohjaavat arvot ovat luottamuksellisuus, ihmisläheisyys, yhdenvertaisuus, yhteistyö, asiantuntijuus, ja yleishyödyllisyys."  
Toiminta ja tarkoitus ovat siis samanlaista kuin mihin me Punaisessa Kuussa pyrimme. 


On todella hienoa että me voimme osaltamme tarjota muistisairaille etuja ja tukea. He kyllä ansaitsevat sen! :) Tervetuloa asioimaan myymälässämme.

Sitten toiseen aiheeseen. Kuten blogissa on jo aikaisemmin puhuttu, Vantaalla keskitytään nyt paljon remonttiin ja myymälän laajentamiseen. Mekään emme täällä päässä ole jättäneet omaa myymäläämme rauhaan, vaan järjestys on taasen muuttunut :D Kuvat kertovat taas enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä hieman maistiasia:Joulu näkyy jo myymälässämme ja etenkin näyteikkunassa. Jeejee, jouluhörhö on innoissaan kun pääsi koristelemaan :D Siirsin lähes kaikki miesten tuotteet samaan tilaan selkeyttääkseni myymälää. Töitä kuitenkin vielä riittää hyllyjen kanssa!

Vanha kuva, mutta täällä ollaan taas! :)

Tulkaa moikkaamaan Hämeenlinnaan! Terkuin, Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti