tiistai 8. joulukuuta 2015

What's up?


Helou!


Viime viikko lomailtiin ja nyt taas töissä, Mukava palata taas töiden pariin, varsinkin kun muutto lähenee päivä päivältä! :) Hommaa riittää muuton ja remontin kanssa. Muistuttaisin että meillä on edelleen remonttiale käynnissä ja tarjoukset paranevat paranemistaan! Kannattaa siis tulla tuhlaamaan veronpalautuksia ja yllättää kumppani mukavalla lahjalla ;)

Remonttikorissa paljon tuotteita vain 9,95 € (ovh:t 29,95€-69,95€)! Huomattavan halvalla siis lähtee tuon korin tuotteet ja tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Korista löytyy jos jonkinmoista vibraa, klitoriskiihotinta, anaalitappia, vibrakuulaa, penisrengasta, penisjatkoa yms. Paljon laadukkaita tuotteita pilkkahinnalla!

    Poistoelokuvat edelleen tarjouksessa 4 €/kpl ja nyt myös normaalihintaisia elokuvia tarjouksessa.


                                        Nyt myös enemmän vaatteita remppahinnoilla.


                  Soft tamponeiden kanssa voi elää normaalia elämää menkoista huolimatta.

Soft tamponeista on ennenkin kerrottu blogissa, mutta kerrataan ettei kenenkään tarvi selailla blogia turhan kauas taaksepäin. Soft tamponit eli tutummin "softikset"ovat siis normaaleista tamponeista poikkeavia tamponeja, joita voi käyttää saunassa, urheillessa, uimassa ja jopa yhdynnän aikana! Dermatologisesti ja kliinisesti testattu kondomi jossa ei ole lainkaan narua. Kondomi alkaa valumaan itsestään ulos, jolloin tiedät että se on aika vaihtaa uuteen. Softikset ovat loistava valinta kun haluat nauttia elämästä menkoista huolimattatta!


Joulu lähestyy (vaikka ulos katsoessa ei uskoisi) ja muistuttaisin että olemme koko joulukuun arkisin auki aina klo, 19.00 asti täällä Tiksissä. Näin teillä myöhempään työskentelevillä on aikaa tulla shoppailemaan jouluksi kaikkea kivaa :) Me työntekijät ollaan täällä teitä varten ja autetaan varmasti hankkimaan sopivat lahjat itselle, kumppanille tai kaverille! Tervetuloa shoppailemaan <3
<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti