lauantai 12. joulukuuta 2015

Remppa tunnelmissa!


Moikka!


Remppa on täydessä käynnissä täällä Tiksissä! Täällä ahkerat ihanat ihmiset ovat aamusta asti laminoineet uusien tilojen lattiaa :) Itse tulin töihin kymmeneksi ja täällä oli jo aikamoinen määrä jengiä työn touhussa! Mahtavaa porukkaa kun jaksavat auttaa meitä remontissa ja tekevät tästä muutosta mahdollisen.Kuten näkyy niin tila on ihanan avara ja uusi laminaatti tekee tilasta entistä hienomman. Tuntuu epätodelliselta että kohta me siirrytään tuonne alas ja noin isoihin tiloihin! Hurjan nopealla vauhdilla kaikki hommat edenneet ja hyvä että pysyy perässä tässä vauhdissa.
Ja nopeasti työmiehet saivat meille ihan kokonaan uuden sisäänkäynninkin tehtyä.  Uusi sisäänkäynti ei siis ole enää sisäpihalla, vaan kadun puolella. Saa nähdä montako kertaa koitan tulla sisäpihan kautta töihin ennenkuin muistan tämän uuden sisäänkäynnin :D
Tällainen remppakuva pläjäys, mutta meille on tärkeää pitää teidät ajantasalla missä mennään remontin kanssa :) Kuvista näätte että meillä on täällä täysi tohina päällä. Toivottavasti olette edes suunnilleen yhtä innoissaan kuin me ollaan täällä tällä hetkellä <3 Tämän kuun loppuun palvellaan siis vanhassa tilassa ja ensi kuun alussa pääsettekin tutustumaan uuteen, isompaan, avarampaan myymälään!Tulkaas moikkaamaan ja ostoksille tänne "vanhaan" liiketilaan vielä kun voitte :)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille teille<3


-Saga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti