torstai 7. tammikuuta 2016

Omistajan tervehdys

Paljon on tapahtunut ja muuttunut, on itketty ja naurettu sen jälkeen kun syksyllä 2011 työskennellessäni kaihdinliikkeen myyntipäällikkönä, menin käymään työaikanani työkavereideni kanssa viereisessä liiketilassa olevassa erotiikkaliikkeessä. Tällöin erotiikkaliikkeen kauppias sanoi, että osta tästä liike itsellesi. Siitä se lähti!

*marraskuussa 2011 kielotie 4:ssä Vantaan Tikkurilassa Salomaan kiinteistössä sijaitsevan erotiikkaliikkeen liiketoiminnan osto
* elokuussa 2013 Hämeenlinnassa Palokunnankatu 12 sijaitsevan erotiikkaliikkeen liiketoiminnan osto
*huhtikuussa 2014 muutto Kielotieltä rakennuksen purkamisen vuoksi Peltolantielle samankokoiseen liiketilaan.

Vanha liiketila Kielotiellä juuri ennen muuttoa Peltolantielle
 
Ja nyt 4.1.2016 !
Avasimme Vantaan Tikkurilaan upouuden, valoisan, tilavan ja siistin 6 x suuremman erotiikkaliikkeen vanhan myymälän alakertaan!  Miksikö? Yritän tässä hieman valaista usealle kyselijälle, ja samalla sivuta muutamaa muutakin asiaa. Yleensä täällä meidän blogissa saa lukea meidän mahtavien myyjien kivoja kirjoituksia, nyt tulee kenties hieman kuivempaa tekstiä :D. Ja kaikki mitä kirjoitan on omia ajatuksiani, yleensä myös minulle rakkaan vaimoni tukemia ajatuksia( joka viikottain joutuu koville sekä ajatusteni että raadollisen myymälätyön ja suunnittelun kanssa) ilman häntä ei myymälöitäkään olisi <3


Peltolantien myymälää ennen muuttoa

Reilut neljä vuotta erotiikkaliikkeen omistajana toimineena ja Vantaan Tikkurilan myymälässä noin 330 päivää vuodessa työskennellleenä olen huomannut paljon pieniä muutoksia asiakkkaissamme. Olen saanut myös tutustua mitä mahtavimpiin asiakkaisiin, saanut kokea asiakkaidemme suruja ja iloja sekä myös saanut toimia aivan täydellisten työntekijöiden työnantajana. Työntekijämme- jotka todellakin tekevät ahkerasti mitä moninaisempia vaativia töitä, somesta myymälän laittoon sekä moniin muihin tehtäviin. Ikinä varmasti en osaa kiittää työntekijöitämme siitä, että ilman heidän upeaa työpanostansa, emme olisi päässeet tähänkään asti. Ja tämä matkamme on edelleenkin vasta alussa - matkamme ja seikkailumme varmasti jatkuu ja kehittyy.

Muutto tähän uuteen suureen liiketilaan oli meille pakon sanelema. Vanha liiketila kävi auttamattoman liian pieneksi ja lisää tilaa tarvittiin.  Tuotevalikoimamme on laajentunut suunnitelmallisesti kuukausittain, ja tällöin ei tuotteita enää saatu esille asianmukaisesti vanhassa myymälässä. Viimeiset pari vuotta minua ja Vantaan myyjiämme on hävettänyt kun myymälästämme ei ole tuotteita löytynyt, tai tuotteet ovat olleet sekaisin pienestä tilasta johtuen. Jokaiset tuoteryhmät ovat meillä laajentuneet huomattavasti, merkittävimmmin vibraattorit, vaatteet sekä bdsm ( erilaiset sidonta & alistus) tuotteet.

Miksi tuotevalikoimamme sitten on laajentunut? Siihen on vain yksi ainut syy, vai sanotaanko aihe: Te Rakkaat Asiakkaamme!

Meillä on ollut ja on toivottavasti tämänkin jälkeen ilo palvella alati kasvavaa asiakasmäärää, kaikkia sukupuolia, kaiken ikäisiä sekä laajalta maantieteelliseltä alueelta. Ensikokeilijoita. Tottuneita käyttäjiä. Kaikkia! On ollut ihanaa huomata kuinka monet vanhemmat pariskunnat, naiset ja miehet ovat ottaneet meidät omakseen ja tulevat viikko toisen jälkeen iloisesti luoksemme. Olemme alusta lähtien halunneet olla helposti lähestyttävä, parhaan palvelun erotiikkaliike, jossa palvelemme jokaista asiakasta täydellä luottamuksella henkilökohtaisesti ja ystävällisesti. Lisäksi yhteiskunta on muuttunut paljon muutamassa vuodessa ja erotiikka ja erotiikkatuotteet ei olekaan enää mitään pelottavia, tylsiä tai pakonsanelevia tuotteita vaan ihania leluja ja välineitä yksityiseen tai yhteiseen tutkimusmatkaan ja nautintoon- sitä haluamme tukea!

Olen saanut palautetta asiakkailtamme ja suurin osa niistä on koskenut samaa asiaa: Jännitti ja punastutti tulla myymälään, mutta pian huomasikin että keskustelut osaavien myyjiemme kanssa tai yksin rauhassa valikoimaamme tutustuen olivatkin hauskoja ja helppoja ja jälkeenpäin tuli huomattua että sehän on sama kuin kioskilla tai ruokakaupassa käynti. Näinhän se on! Ei meillä käyntiä tarvitse jännittää. Meillä saa olla rauhassa ja tutustua tuotteisiin. Saa kysellä vapaasti tuotteista, seksuaalisuudesta tai mistä tahansa alaan liittyvästä. Meille voi Vantaalle tulla myös huomaamattomasta takaovesta (kampaamon & ompelimon ovesta) ja myyjämme varmasti osaavat auttaa ystävällisesti jokaista arvokasta asiakastamme.

Hämeenlinnassa meillä on maailman ihanin ja upein myymäläpäälllkkö Maiju :* jonka apuna siellä on kolme osa-aikaista myyjää. Vantaalla olen minä töissä ja minua tuuraa useasti meillä jo vakiokalustoon kuuluva päivänsäde Saga. Sagalla ei ole tainnut koko meillä olon (3v) aikana vielä ollut huonoa päivää olla, ja ahkerampaa ja mahtavampaa työntekijää ei vaan ole minulle kohdalle koko 20 vuotis historian myyntialalla. Kiitos Saga<3!

Kun puhutaan myymälästä, liittyy siihen miljoona muutakin asiaa kuin vain se meille rakas asiakaspalvelu. On hyllyjen laittoa, on valvontakameroiden laittoa (joo- molemmissa myymälöissämme meillä on käytössä 24/7 tallentavat kamerat joka kohdassa), valojen asennusta, maalausta, kantamista yms. Minulla on ollut onni saada toteuttaa näitä kaikkia toimia yhdessä mahtavien ystävien ja kavereiden kesken. Kuinka monta tuntia ystäväni ovat joutuneet auttamaan minua. Muutama läheisin ystäväni auttaa minua viikottain, ja välillä mietin, miten osaan koskaan korvata heille heidän pyyteetömät tekonsa, vaan siksi että he ovat ystäviäni ja siksi että Punainen Kuu loistaisi vieläkin kirkkaammin erotiikan taivaalla! Kotona puhutaankin välillä, että johtokunta kokoontuu (Jari & Samir) kun kahden ystäväni kanssa pohdimme uusia tulevia asioita. Itse asiassa he taisivat eilenkin taas olla auttamassa...<3 Yhtälailla olen kiitollinen HL Propertylle, koska ilman Samulin neuvoja, ohjeita ja vinkkejä emme olisi päässet avaamaan koskaan näin upeaa myymälää.

Juuri hankittu Hämeenlinnan myymälä sijaitsee sateenkaaren päässä
Hämeenlinnan myymälä vuonna 2014

Tulevaisuudessa haluamme keskittyä ihaniin valoisiin ja avariin liikkeisiin sekä nettikaupan kehittämiseen. Laajennamme yhä valikoimaamme säänöllisesti ja teemme koko ajan töitä löytääksemme asiakkaillemme laadukkaimmat tuotteet sopivin hinnoin. Jatkamme hyvän palautteen saanutta elokuvien ja lehtien osto/vaihtopolitiikkaa sekä jatkamme bonuskorttia (yli 30€ ostoksesta leima kuudes ostos -50%). Saamme kuukausittain uutuuksia myymäläämme ja haluamme tarjota myös nettiasiakkaillemme saman laajan valikoiman kuin myymälöissämme.

Jatkossa olisi minulle tärkeää saada tietoa Teiltä rakkaat Asiakkaamme palautetta toimistamme. Onnistuiko ostokokemus? Palveltiinko? Oliko myymälä siisti? Puuttuiko myymälästä jotain? Sana on vapaa! Laita sähköpostia suoraan minulle:anssi.mattila@punainenkuu.fi. Lupaan vastata jokaiseen palautteeseen henkilökohtaisesti. Lisäksi arvomme joka kuukausi palautteiden lähettäjien kanssa yllätyslahjan koko vuoden ajan.

Lopuksi halusin vielä käyttää tilaisuuden hyväksi ja kiittää kaikkia kuluneista vuosista ja toivottaa hyvää alkanutta uutta vuotta! Kiitos että olette ottaneet meidät kaupaksenne! Ja tervetuloa mukaan uusiin seikkailuihimme!

-Anssi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti