torstai 21. tammikuuta 2016

Uuden myymälän esittely part.1
                                                                      Hei!


Viime viikolla lupasin alkaa esittelemään myymälää pienissä osissa ja tässä tulisi nyt sitten tämä part. 1 :)  Ekaksi haluaisin esitellä vaatepuolen, joka on kasvanut melkeimpä eniten kaikista! Meillä on aina ollut mielestäni ihan mukavasti vaatevalikoimaa, mutta tilanpuutteen vuoksi ei kuitenkaan ikinä olla saatu tällaista valikoimaa vanhoihin myymälöihin. Nyt vaatteita on hurjasti ja varmasti jokaisen makuun!


Ollaan valikoiman lisäksi saatu tosi paljon selkeyttä ja järjestystä, joten vaatteita on entistä helpompi ja mukavampi katsella. Sen lisäksi että teidän asiakkaiden on mukavampi katsella vaatteita, on myös mun helpompi työskennellä kun vaatteet on selkeämmin esillä. Helpottaa suuresti työtä ja kokojen etsintää, kun vihdoin kaikki saman malliset vaatteet on selkeästi samassa paikassa :)Meillä on nyt tarjouksessa tämän rekin vaatteet, -50 % alennuksella! Löytyy babydolleja, mekkoja, aamutakkeja ja toppeja. Useita eri kokoja. Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, joten tule shoppailemaan omasi pois! Tuo -50% on aika tuntuva tarjous, joka kannattaa hyödyntää ;) 

Vaatteet ovat oiva lahjaidea esimerkiksi lähestyvää ystävänpäivää ajatellen. Seksikkäitä alusvaatteita ei koskaan voi olla liikaa, eihän? ;) Tässä olisi muutama vaate, joiden pitäisi löytyä jokaisen naisen alusvaatelaatikosta.

                                                                  1. Stay-upit

Stay-upit täydentävät asun kuin asun, Ne sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Mustat stay-upit tekevät asusta entistäkin seksikkäämmän.

                                                                  2. Korsetti

Yksi hyvin istuva korsetti kuuluu jokaisen naisen vaatekaappiin. Korsetti muotoilee vartaloa ja auttaa naisellisia kurveja paremmin esille.


                                                                 3. Babydoll

Tyttömäisen söpö babydoll on kaunis ja eroottinen, mutta myös mukava kotiasu! Löysä malli on sopivan rento ja jos tulee kylmä niin päälle voi heittää hupparin :) Kotona ei aina tarvitse olla verkkareissa ja isossa t-paidassa.


Nuo kolme vaatetta olisi hyvä hankkia vaatekaappiin. Seksikkäät alusvaatteet tekee ihmeitä itsetunnolle ja kyllä nopeasti tulee haluttavampi olo. Ensi viikolla jatketaan uusien tilojen esittelyä, stay tuned!


Oikein mukavaa torstain jatkoa kaikille <3


Pusuja , Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti