maanantai 21. maaliskuuta 2016

Pääsiäistä

Heipsan!

Pääsiäinen alkaa taas olla käsillä ja pyhät vaikuttavat meidänkin aukioloaikoihimme. Tämän viikon perjantaina siis myymälämme suljettu, samoin ensi maanantaina. Lauantaina palvelemme normaalisti klo 10-15 :)


Meillä Punaisessa Kuussa on tapana juhlia aina kun sattuu osumaan jokin merkkipäivä kalenterissa. Emme ole tänäkään vuonna unohtaneet pääsiäistä. Pääsiäiseen kuuluvat tiput, munat ja puput! Pupuja voi bongata myymälöistämme aina vuoden ympäri. Ne ovat suosittuja hahmoja näin erotiikkavälineiden osalta. Nyt olemmekin pääsiäisen kunniaksi valinneet muutamia pupu-tuotteita tarjoukseen:


Suurimmassa osassa helmisauvoja koristaa vinhasti värähtelevät pupu-klitoriskiihottimet. Nämä tuotteet ovat todellisia supertyydyttäjiä makuuhuoneen puolella. Varsi tekee kiemurtelevaa liikettä etsien herkkää g-pistettä samalla kun klitoriskiihotin hyväilee sinua pintapuolelta. Helmisauvoja löytyy valtavat valikoimat molemmista myymälöistämme ja löydät taatusti mieleisesi vaihtoehdon.

Pienempi Pupujussi-klitoriskiihotin kulkee kokonsa puolesta huomaamattomasti laukussa mukana. Pupun korvat hyväilevät klitoristasi juuri oikeista kohdista. Sen supertehokas moottori pitää huolen, ettei tämä tuote jätä ketään kylmäksi.

Erityisesti pariskunnille suunnattu Värisevä pupu -penisrengas hyväilee molempia osapuolia. Rengas antaa miehelle muhkeamman ja pidempikestoisemma erektion ja värinä stimuloi samalla. Pupun korvat värähtelevät yhdynnän aikana ihanasti naisen intiimialueella.


Toivotan kaikille oikein mukavaa viikon alkua ja tottakai munarikasta pääsiäistä :) Tervetuloa ostoksille!

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti