torstai 24. maaliskuuta 2016

Myyjän haastattelu

Mukavaa torstaita! Tänään myymälämme auki aina klo 18 saakka ja muuten palvelemme tällä viikolla vielä lauantaina tuttuun tapaan klo 10-15 :)

Minua kävi haastattelemassa muutama opiskelija, jotka halusivat ottaa selvää millaista työskentely erotiikkaliikkessä on. Nappasinkin kysymykset talteen, sillä uskon monien olevan kiinnostunut kuulemaan ne ja vastaukseni. Tämä blogiteksti onkin nyt poikkeuksellisesti haastattelun muodossa.

Haastattelu erotiikkaliikkeen työntekijälle

Miten päädyit työhön?

Huomasin netissä työpaikkailmoituksen. En edes miettinyt asiaa sen enempää kun olin jo kirjoittamassa työhakemusta ko. paikkaan. Muutaman päivän kuluttua sain kutsun haastatteluun, josta seurasi vielä jatkohaastattelu Vantaan myymälässä. Suunnilleen viikon kuluttua sainkin yllättävän puhelinsoiton, että minut on valittu työtehtävään. Jee! :D

Mikä oli erityisesti alussa haastavaa?

Varmaan monikin asia! Aika on kullannut muistot aika hyvin. Ainakin olin melko pihalla tuotteiden nimistä; asiakas tuli kysymään Fleshlightia eikä minulla ollut pienintäkään havaintoa mikä se oli. Tietokoneen kanssa oli myös aluksi hankaluuksia (edelleenkään elektroniikka ja minä emme ole the perfect match) :s Kaikesta kuitenkin selvittiin.

Mikä on parasta työssäsi?

Asiakaspalvelu on ehdottomasti ykkösjuttu. Täällä tuntuu olevan niin rento tunnelma :) Parasta on myös se, että saa itse päättää monista asioista ja saa puuhailla myymälässä omatoimisesti.

Mistä et pidä työssäsi?

Nyt tulikin paha. Ei tässä työssä ole oikeastaan mitään ihmeempää mistä en varsinaisesti pitäisi, mutta toki on muutamia sellaisia "se nyt on vain pakko hoitaa" -tyyppisiä työtehtäviä. esim. ikkunoiden pesu :')

Minkälaista työ on? Mitä se pitää sisällään?

Tosi monipuolista. Työnkuvaani kuuluu monia osa-alueita, esim. verkkokauppa, myymälätyöskentely, mainosten teko, some, esillepano ym. Lisäksi tämä työ on todella palkitsevaa. Asiakaspalautetta olen saanut enemmän kuin missään aiemmassa työpaikassani. Palaute on aina tosi jees juttu. Sitä pitäisi aina muistaa itsekkin antaa enemmän muille ^^

Minkälaisia asiakkaita teillä käy?

Ihan laidasta laitaan erilaisia persoonia :) Ikähaarukka on siitä 18-vuotiaasta ylöspäin aina eläkeläisiin saakka. Ei ole koko urani aikana käynyt yhtäkään hankalaa asiakasta.

Kenelle suosittelisit alaa?

No ihan kenelle tahansa asiakaspalvelusta kiinnostuneelle. Ei kannata olla kuitenkaan sieltä ujoimmasta päästä, sillä asiakkaat heittävät välillä melko ronskia läppää :P


Jos teille lukijoille tuli vielä kysymyksiä mieleen ihan mistä vain tähän alaan liittyvästä asiasta, niin vastailemme mielellämme. Voit laittaa meille vaikka sähköpostia hlinna@punainenkuu.fi tai facebookin kautta viestiä :)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

-Maiju





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti