maanantai 7. maaliskuuta 2016

Maaliskuun ensimmäinen


Hei!


Ja ihanaa maaliskuun ekaa maanantaita <3 Kylläpä menee hurjan nopeaa tämä kevät, maaliskuussa jo mennään huh huh! Tiesittekö että ensimmäisessä roomalaisessa kalenterissa maaliskuu oli vuoden ensimmäinen kuukausi?

Viime blogitekstistäkin on näköjään vierähtänyt pari viikkoa, eli kiirettä on pitänyt. Kumpa toi sää vielä tajuais että ollaan jo kevään puolella ja lopettaisi ton lumen tupruttamisen niin voisi täysin rinnoin nauttia keväästä :DMitäs meille tänne sitten kuuluu?  Uutta tavaraa on tullut paljon ja ollaan taas vaihdeltu järjestystä. Uusia kivoja juttuja voisin itseasiassa tässä joku päivä esitellä teille! :)Hupihyllyt


Hierontaöljyt

Tänään mulla oli projektina järjestellä hupihyllyt ja hierontaöljyt. Sen lisäksi olisi hommaa tietokoneella sekä lattian siivoilua.  Kondomihyllykin näyttää vähän sekavalta, joten voisin senkin laittaa uuteen uskoon.Muistattehan että otamme vastaan vaihdossa turhat elokuvat&lehdet nurkistanne ja hyvitämme niistä tuotteita tai lahjakortin :) Jos siis nurkissa, vintillä, varastossa tai missä vaan lojuu turhia leffoja, lehtiä tai VHS-elokuvia niin tuokaa ihmeessä tänne meille niin katsotaan teille jotain muuta kivaa tilalle!

Sellaista tänne, nyt mä jatkan hommia joten mukavaa viikon jatkoa vaan kaikille <3
<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti