perjantai 20. toukokuuta 2016

Vihdoin myös Hämeenlinna kokee muutoksia!

Kyllä, nyt se on vihdoin varmistunut, eli täällä alkaa remontti heti huomenna aamulla! :) Olemme jo pitkään tuskailleet sekä asiakkaiden, myyjien, että työnantajamme kanssa Hämeenlinnan liikkeen kamalia punaisia seiniä.. Huomenna alkaa maalisudit viuhua ja saamme tänne paljon raikkaamman ilmeen! Samalla tarkoituksemme on muuttaa tietenkin myös koko myymälän ilmettä, eli meille tulee uusia hyllyjä jotta saamme tuotteet paremmin esille :)






Pakko oli laittaa vielä näin kuvaspämminä meidän liikkeestä viimeisiä kuvia tämännäköisenä. Voin sitten kaihoten tulla täältä kaivelemaan vanhoja kuvia jos meinaa ikävä tulla... No eipä taida olla pelkoa :D Valitettavasti en itse ole täällä huomenna hääräilemässä, vaan meillä on Vantaan kanssa vuoronvaihtopäivä. Eli Vantaalta Anssi tulee tänne ja minut puolestaan löytää huomenna Vantaalta :)
Voin sanoa että "hieman" jännittää tulla maanantaina töihin ja nähdä mitä täällä on sillävälin tapahtunut ja mitä kaikkea pääsee itse vielä tekemään. Mitään varmaa aikatauluahan remontin suhteen ei tässä vaiheessa voida vielä antaa, mutta ripeällä tahdilla pyritään saamaan työt tehdyksi, jottei remontista koituisi teille asiakkaille haittaa :)

Vielä muutamat kuvat!



Kuten ihan ensimmäisessä kuvassa näkyy, meillä on paljon remonttitarjouksia ja lisää on tulossa! Nyt kannattaa siis pistäytyä Hämeenlinnan Punaisessa Kuussa hyödyntämässä remonttitarjoukset :) Facebookkiin laitetaan varmasti ajantasaista tietoa ja kuvia remontin edistyksestä. Kannattaa seurata :)

Mukavaa perjantaita!
-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti