keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Äitienpäivästä

Mukavaa keskiviikkoa :)

Ensi sunnuntaina 8.5. vietetään perinteisesti äitienpäivää. Joko sinulla on äidille tai mummolle lahja hankittuna? Kovassa suosiossa tuntuvat olevan joka vuosi esim. hierontalahkjakortit, korut, kasvohoidot ym. Mutta mitä jos repäisisi ja antaisi tänä vuonna jotakin erilaista? Jotakin, jonka äidit varmasti muistavat vielä vuosienkin päästä.

Meillä on nyt myymälöissä tarjouksia äitienpäiväksi! Myös pienempään budjettiin löytyy kaikkea kivaa :) Miten olisi esim. laadukkaat treenikuulat, jotka sisältävät kahdet eripainoiset kuulat? Klitoriskiihotin ja vibraattorit ovat varmasti ikimuistoisia lahjoja, jotka herättävät myös hilpeyttä. Tai vaikka vähän erilaiset vaatteet?


Haluan toivottaa omalta osaltani jo oikein ihanaa äitienpäivää kaikille äideille <3 Olette tehneet ja teette upeaa työtä!

Kuun vaihteessa päätimme laittaa toukokuun ajaksi kaikki liukuvoiteet tarjoukseen: osta 3, saat edullisimman liukuvoiteen puoleen hintaan! Tarjous koskee siis kaikkia liukuvoiteitamme: vesipohjaisia, silikonipohjaisia, anaaliliukuvoiteita ja makuliukuvoiteita. Nyt on siis varaa valita testiin useampi eri liukuvoide tai ostaa kerralla enemmän omaa suosikkia :)


Meiltä löytyy liukuvoiteita taatusti jokaiseen tarpeeseen. Miten olisi esimerkiksi lämmitä liukuvoide? Nämä ovat mahtavia erotiikkavälineiden kanssa käytettäväksi. Lelut tuntuvat aluksi niin viileiltä ihoa vasten, mutta laitahan ensin niihin lämmittävää liukuvoidetta ja kokeile sitten. Huomaat eron ;)




Lämmittävän liukuvoiteen vastapainona tulee viilentävä liukuvoide. Se tuntuu erityisen ihanalta kesäisinä hellepäivinä kun muuten on niin kuuma. Lisäksi löytyy prolongin, eli kestoa pidentävä liukuvoide. Tällä voit pitkittää laukeamista ja nauttia kauemmin.

                                                
Lopuksi vielä kuvaa liukuvoidevalikoimistamme. En siis mitenkään pysty käymään jokaista tuotetta läpi, sillä näitä on niin valtavasti (kaikki eivät läheskään mahtuneet kuvaan!) Muistutanpa vielä että meiltä löytyy apteekkitasoisia liukuvoiteita edullisesti, joten ei ehkä kannata napata markettien liukuvoidetta mukaan, mikäli haluat jotakin tasokkaampaa samaan hintaan.

Tervetuloa palveltavaksemme! Myymälämme ovat huomenna helatorstaina suljettuina, mutta olemme täällä taas palvelemassa teitä tuttuun tapaan perjantaina ja lauantaina :)

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti