keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Dildoasiaa

Meille Hämeenlinnaan on saapunut valtava määrä erilaisia, erivärisiä ja erikokoisia dildoja, joten jokaiseen makuun löytyy varmasti jotain. Dildollahan tarkoitetaan hieromasauvaa, jossa ei ole moottoria. 


Dildoja on saatavilla kaikenkokoisia ja materiaalit vaihtelevat pehmeistä materiaaleista kuten silikonista, kumista ja muovista, koviin materiaaleihin esimerkiksi lasiin ja metalliin. Lisäksi dildoja on saatavilla eri muotoisia, on suoria ja käyriä, aidon- ja abstraktinmuotoisia.Tärkeimpinä asioina dildon valinnassa voisikin juuri pitää kokoa, materiaalia ja muotoa. Lisäksi valinnassa tulee ottaa huomioon, haluaako dildon sopivan strap on- valjaisiin/vyöhön tai haluaako dildossa olevan imukuppia. 


Pehmeät dildot ovat käytössä taipuisia ja niiden käyttäminen on helppoa. Pehmeä pinta on miellyttävä ja myöskin helppo pitää puhtaana. Pehmeät materiaalit lämpenevät nopeasti kehonlämpöiseksi, eivätkä tunnu käytössä kylmältä. 


Kovat materiaalit taas eivät anna periksi ja ne mahdollistavat hyvinkin tarkan stimulaation. Lasiset ja metalliset dildot on mahdollista lämmittää tai jäähdyttää haluttuun lämpötilaan, jolloin ne tuntuvat täysin erilaiselta kuin oman kehonlämpöinen dildo. 

- Saana :)



 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti