keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kuumaa kesäkuun alkua!

Kesäkuun ensimmäinen päivä! Ja mikä keli! Onpa kesä alkanut oikein tohinalla :) Kesässä mielestäni ehdottomasti parasta on nähdä ihmisten niin sanotusti "puhkeavan kukkaansa". Vastaan kävelee huomattavasti iloisempaa ja pirteämpää porukkaa kuin talvella. Myös meidän asiakkaat ovat olleet selkeästi puheliaammalla tuulella ja rennommalla asenteella liikenteessä.

Kun kuukausi vaihtuu, vaihtuu myös liikkeemme tarjoukset. Koko kesäkuun ajan tarjoammekin nyt alennusta BDSM-tuotteista. Ostaessasi 3 tuotetta, saat edullisimman puoleen hintaan! Ei paha diili ;)
Ja jos luulet 3 tuotteen löytämisen olevan hankalaa, niin väärässä olet! Meidän myymälöistä löytyy meinaan niin valtavasti näitä tuotteita, että 3 tarttuu mukaan helposti :) Tarjous koskee siis mm. kaikkia piiskoja, kahleita, silmämaskeja, bdsm-settejä, suupalloja, penislukkoja ym.

BDSM ei aina välittömästi tarkoita kipua ja alistamista nahkaruoskalla mäiskien. Myös sensuellimpia tuotteita löytyy:

Herkät pitsiset silmämaski ja käsiensidontatuotteet.

Superpehmeät käsikahleet, jotka ovat samalla niin söpöt, että nämä voi laittaa vaikka "vaan" koristamaan sängynpäätyä.

Ihanan värikkäillä pikkukulkusilla koristellut nänninipistimet.
Penislukkojen ansiosta voit pitää huolen siitä, että miehesi ei pääse käyttämään penistään seksuaalisessa mielessä. Avainten haltijalla on täysi määräämisoikeus siitä, milloin on aika avata lukko. Penislukko ei kuitenkaan estä mitenkään virtsaamista tai peseytymistä :)


Penisplugit ovat sellainen aihealue, joka nostaa monilla niskakarvat pystyyn. Ennakkoluuloja, ennakkoluuloja.. Niitä oli myös allekirjoittaneella kunnes otin selvää plugien oikeasta toimintatarkoituksesta. Olin aivan varma, että plugit tuottavat vain kipua, mutta näin ei asia olekkaan. Niiden avulla voi saavuttaa esimerkiksi masturboidessa suurta mielihyvää, kunhan käyttää tuotetta oikein. Voin avata aihetta myöhemmin lisää kirjoittamalla kokonaan oman postauksen penisplugeihin liittyen :)


Näkyillään! -Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti