tiistai 14. kesäkuuta 2016

Penisplugit ja -sondit

Heipsan! Lupasin viimeisimmässä kirjoituksessani, että kirjottelen myöhemmin lisää penisplugeista ja penissondeista. Nyt viimein tuli sopiva väli kirjoitella kaiken kiireen keskellä :)

Penisplugit ja -sondit ovat siis virtsaputkeen laitettavia, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja miesten "seksileluja". Niiden avulla voi saavuttaa aivan uudenlaista nautinnon tunnetta ja tuotteisiin kannattaakin suhtautua ennakkoluulottomasti. Näiden tarkoitus ei missään nimessä ole tuottaa tuskaa käyttäjälle (ellei kyseessä ole rajut bdsm-tyyliset leikit).


Penisplugeja löytyy valikoimistamme todella paljon. Meillä on paljon erikokoisia ja -näköisiä plugeja, joten jokainen löytää taatusti itselleen sopivimman. Otin ylläolevaan kuvaan vain pari erilaista plugia ja vielä spermastopperin. Plugien käyttötarkoitukset voivat vaihdella, jotkut käyttävät niitä vain ja ainoastaan koruina (ei tarvitse mennä lävistäjälle, ja korut saa pois aina kun itse haluaa), toiset taas nimenomaan mielihyvän saamiseksi. Plugin kanssa pitää huolehtia todella tarkasti hygieniasta. Käytä vain 100% turvallista vesipohjaista liukuvoidetta auttamaan plugin paikalleenlaittoa. Plugi työnnetään hitaasti virtsaputkeen. Tuotetta ei tarvitse laittaa sinne koko pituudeltaan, vaan käyttäjä itse tietää milloin se tuntuu vielä hyvältä. Tuote tekee peniksestä herkemmän ja voit saavuttaa voimakkaamman erektion ja kovemman orgasmin. Plugi sopii hyvin käytettäväksi erityisesti masturbaation aikana. Useat miehet kokevat virtsaputken stimulaation erityisen kiihottavana ja jännittävänä. Aloittelijan kannattaa kokeilla ensin ohutta plugia ja edetä hitaasti. Tässäkin harjoitus tekee mestarin :)Seuraavaksi esittelyssä penissondit. Aivan kuten plugienkin päässä, myös sondeissa on stopperit, jotka estävät tuotteen menemisen liian syvälle, sekä pitävät ne virtsaputkessa paikoillaan. Sondit ovat muuten samankaltaisia kuin plugit, mutta näiden sisus on ontto. Ne eivät siis estä virtsan tai siemennesteen pääsyä ulos. Sondeja voi siis pitää paikoillaan pidempään. Myös sondien kanssa on edettävä varovasti ja hitaasti, niin pääsee haluttuun lopputulokseen :) Nämä ovat suosittuja välineitä myös pidemmästä kestosta havitteleville - ei muuta kun treenaamaan!


Mikäli teräksiset tuotteet eivät tunnu omalta, meiltä löytyy nyt myös silikonista valmistettuja sondeja :) Tuotteet tulee puhdistaa erotiikkavälineille tarkoitetuilla puhdistustuotteilla, sillä niihin saattaa kertyä helposti haitallisia bakteereja, jotka eivät saa joutua virtsaputkeen!

Penisplugeja löytyy verkkokaupastamme, pääset tutustumaan niihin tästä linkistä penisplugit/punainenkuu

Toivottavasti avarsin edes joidenkin näkemystä näistä tuotteista, joista ei puhuta kovin paljoa.

-Maiju

2 kommenttia:

 1. Hei, hyvä postaus mielenkiintoisesta aiheesta! Tykkään kokeilla kaikenlaista ja löysin penissondailun muutama vuosi sitten. Tässä tosiaan jopa peppuleikkejäkin tärkeämpää on hidas eteneminen ja paljon liukkaria! Sondaus saattaa tuntua tosi vieraalta ajatukselta, mutta on todella nautinnollista. Omistan tuollaisen elektro-sondin myös, sen kautta saa erilaisia impulsseja ja on myös ihana lelu. Parhaalta on tuntunut ilman erektiota sondin laittaminen todella syvälle, niin että sähkösykäykset tuntuvat syvällä sisällä, kivesten juuressa. Teiltä löytyykin vaikka mitä minulle uusia tuotteita, kyllä tekis mieli kasata tilaus :)

  Kiva blogi muutenkin, tuo sellaista helposti lähestyttävää tunnelmaa kun te kirjoitatte omaan tyyliinne ja omilla kasvoillanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta :) Ihana kuulla, että blogistamme on oikeasti iloa ja hyötyä lukijoillemme! Laitatko meille mailia osoitteeseen hlinna@punainenkuu.fi niin laitan sinulle 10€ arvoisen etukupongin verkkokauppaamme kiitoksena palautteesta <3 -Maiju

   Poista