keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Steelers & Halloween

Moikka! Aihetta olenkin sivunnut jo pariin otteeseen, mutta pakko yhä vain hehkuttaa meidän ja Steelers naisten salibandyjoukkueen yhteistyötä :) Jos lähdette katsomaan Steelersin pelejä, huomaatte taatusti kuinka Punainen Kuu on myös näkyvissä. Naiset ovatkin järjestäneet hauskan kilpailun blogissaan http://muijienmatkassa.weebly.com/ Kurkkaa ja osallistu! Yhdistät vain oikean pepun oikealle pelaajalle ;)

Jos miettii mikä meitä ja salibandya yhdistää, tulee ensimmäisenä mieleen tiimityöskentely. Kaikkien pelaajien - ja kaikkien meidän työntekijöiden on tiedettävä paikkansa ja tehtävä töitä yhteisen hyvän eteen. Tuloksia ei synny, mikäli kaikki eivät anna omaa panostaan riittävästi.


Yleensä joukkueesta löytyy yksi tai useampi ns. "tähtipelaaja", jotka selkeästi johtavat tiimiään ja vievät peliä eteenpäin. Sama ilmiö näkyy myös työyhteisössä, jossa selkeästi joku keksii ideat, delegoi niitä eteenpäin ja pitää huolta että kaikki toimii.

Tämmöiset pohdiskelut tuli näköjään tällä kertaa :D Pidemmittä puheitta kannattaa käydä katsomassa pelejä, meillä on vielä pari ässää hihassa, jotka toteutetaan Steelersin kanssa, mutta kerron niistä vasta sitten, kun ne ovat ajankohtaisia ;)

Oletteko muuten saaneet kutsuja halloweenjuhliin? Kun selasin facebookista tapahtumakutsuja, niin huomasin että ensimmäiset halloweenteemalla olevat juhlat pidetään jo tulevana viikonloppuna! Taaskaan en mattimyöhäisenä ole tajunnut ajan kulua ollenkaan ja on jäänyt huomaamatta lokakuun olevan jo lopuillaan. Juhlia järjestetään myös pyhäinpäivänä, eli tässähän on mahdollisuus lähteä juhlahumuun kahtena viikonloppuna peräkkäin :)


Juhliin saa pukeutua ja yleensä halloweeninä ihmiset yrittävät tehdä itsestään mahdollisimman pelottavia tai iljettäviä erilaisilla maskeilla ja asusteilla. Jos haluat erottua joukosta, kannattaa valita hieman erilaisempi asu. Meiltä löydät esimerkiksi seksikkäät sairaanhoitajan, koulutytön ja vaikkapa sisäkön rooliasut. Näihin voi vapaasti lisätä itse rekvisiittaa ja tehdä esim. kasvomaaleilla pelottavan maskin ja veritahroja :)

Hokkuspokkus, laitetaan kaikki rooliasut -10% alennukseen myymälöissämme! Tarjous voimassa aina 4.11. saakka!

T.Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti