torstai 3. marraskuuta 2016

Isänpäivästä

Moi!

Näin taas marraskuun puoliväli lähestyy ja silloinhan on perinteisesti isänpäivä! Tänä vuonna isänpäivää vietetään sunnuntaina 13.11. Jos ajattelit muistaa isääsi, isoisääsi tai vaikka lastesi isää jotenkin, niin meiltä löydät varmasti erilaiset lahjat :)


Tarjoamme nyt kaikista miesten alushousuista 15% alennuksen myymälöissämme! Meiltä löydät sensuellimmat ja tottakai myös rohkeammat alushousut ;) Penisrenkaat ovat myös suuressa suosiossa ja niitä löytyykin valtavasti aina perinteisistä malleista värinätoiminnollisiin ja klitoriskiihottimeen yhdistettyinä. Jos taas ajattelit antaa astetta "perinteisemmän" lahjan, niin hanki markettituoksujen tilalle feromoneilla höystetyt tuoksut! Nämä tuoksut ovat todella ihania ja mikä parasta, ne saavat vastakkaisella sukupuolella sukat pyörimään jaloissa ;)

Ei tässä tietenkään vielä kaikki, myymälöistämme ja verkkokaupasta löydät valtavat määrät erilaisia lahjaideoita ja päätös on yksinomaan sinun. Myyjämme toki auttavat myymälöissä, mikäli kaipaat lisää inspiraatiota :)


Black Friday lähestyy. Se perinteisesti starttaa joulukauden monissa liikkeissä. Meillä black friday -tarjoukset ovat voimassa koko viikonlopun ajan. Luvassa on käsittämättömiä superhypertarjouksia, joten pysykäähän kuulolla!

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti