perjantai 25. marraskuuta 2016

Black Friday!

KYLLÄ! Mekin täällä Punaisessa Kuussa ollaan lähetty tähän jenkkien Black Friday hömpötykseen mukaan :) Nyt perjantaina ja lauantaina meillä on huikeita tarjouksia meidän myymälöissä! Verkkokaupasta löytyy myös tarjouksia ja ne on voimassa sunnuntaihin 27.11 asti! Tarjouksia löytyy joka lähtöön! Nyt siis kannattaa laajentaa omaa valikoimaa tai ostaa edullisesti joululahjoja kavereille ja sukulaisille tai sille jollekkin spessulle ihmiselle :)

Mainoksen alalaitaan tullut pikku typo hups :)

Esimerkiksi nyt lähtee erittäin edullisesti seksikkäitä stringejä ja värivaihtoehtoja on vielä neljä!
Nää stringit on tosi mukavat päällä ja kattokaa nyt tota hintaa! Vaan 0,99€! 


Myös leffojen ystäville löytyy huikea tarjous. Kaikki poistoleffat vaan 0,99€/kpl! Huomaattehan kuitenkin, että rajoitus on 5 kpl/talous ja tarjous on voimassa vain myymälöissämme. Mut eiköhän viidellä leffalla jo muutaman illan pärjää ;) Leffojahan meiltä löytyy laidasta laitaan ja joka makuun. Löytyy myös ns. naisille suunnattuja leffoja, joissa on kunnon tarina ja meno ei ole niin "rajua" :) 


Omaan valikoimaan tai vaikka kaverille kannattaa nyt hankkia nätti vibraattori. Black Friday hullutteluissa ollaan laitettu myös aivan hullu tarjous meidän Pretty Love vibraattorille! Tän viikonlopun tää pikku veijari kustantaa vaan 9,99€! Normaalistihan tää on 32,95€ eli nyt säästät reilut 20€! Tää ei ees oo mikään turha kapistus! Vibraattori pitää sisällään jopa 30 erilaista värinäohjelmaa, on helppo käyttää ja on valmistettu erittäin mukavasta 100% silikonista. Ite sanoisin et on kyllä hintansa väärtti :)


Näitten lisäks löytyy myös paljon muita Black Friday tarjouksia :) Ja onhan meillä myös näitä muita vähän pidempään kestäviä tarjouksia esim nyt kun ostat kolme vaatetta saat edullisimman puoleen hintaan! Vaatteitahan ei koskaan voi olla liikaa ja onhan tässä joulun pyhät tulossa, jolloin on varmasti aikaa pukeutua vähän seksikkäämmin ;) Meiltä näitä vaatteitta löytyy joka makuun ja kokoon. On vähän paljastavampaa ja vähän hillitympääkin. Kannattaa tulla tsekkaamaan meidän valikoima ja me myyjät mielellään autetaan sua löytämään se sulle sopiva :)


Hyvää joulun odotusta ja viikonloppua kaikkille! :)

-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti