maanantai 21. marraskuuta 2016

Naisten tunti!


Hei! <3


Viikko alkoi vähän harmaissa merkeissä säiden osalta, mutta ei anneta sen masentaa mieltämme :) Mun viikko on alkanut täällä mukavan työn täyteisesti. Näin isossa myymälässä riittää tosi paljon siivoilua ja järjestelyä! Aivan eri tavalla kuin kahdessa edellisessä liiketilassa.




Mulla oli yksi ilmoitusluontoinen asia, jonka takia tätä blogia aloin tänään rustailemaankin :) Ollaan päätetty alkaa pitämään naisten tuntia kerran kuussa molemmissa myymälöissä. Kyseessä on siis vain naisille suunnattu tunti, joka sisältää rennossa ilmapiirissä kerrontaa eri tuotteesta tai aiheesta. Tämän informaatiotunnin pitää molemmissa myymälöissä kokenut naismyyjä, jolta voi kysyä käsiteltävän aiheen lisäksi myös muista mieltä askarruttavista asioista. Tietenkin erotiikkaan ja seksuaalisuuteen liittyen ;) Tyhmiä kysymyksiä ei olekkaan!




Viime perjantaina oli ensimmäinen tunti Hämeenlinnan myymäässä ja huomenna eli tiistaina 22.11 on ensimmäinen naisten tunti/ilta Tikkurilassa. Teemana on lantionpohjalihakset ja niiden harjoittelu.  Tunti on klo. 17-18 ja myymälässämme on kahvitarjoilu. Tule mukaan yksin tai ota ystäväsi mukaan! :)

Ilmoittelemme jatkossa naisten tunnin ajankohdasta sekä aiheesta some-kanaviemme kautta, joten stay tuned! Toivottavasti pääsette huomenna paikalle :) Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille <3



Pusuja, Saga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti